Ігор КЛИМОВСЬКИЙ: «Ми вистояли і витримали це випробування»

Наставник донецького «Олімпіка» задоволений діями команди в обороні

Наставник донецького «Олімпіка» Ігор Климовський прокоментував нічийний матч своєї команди з київським «Арсеналом» (1:1):
«З огляду на що весь другий тайм ми грали вдесятьох, рахунок 1:1 - це, безумовно, придбання. Ми вистояли і витримали це випробування. Нам не вдалося реалізувати задумане. Ми домовлялися з хлопцями пресингувати «Арсенал» з перших хвилин. Початок поєдинку залишився за господарями поля. Але ми змогли відзначитися першими. А потім пропустили зовсім необов'язковий гол. Незрозумілий рикошет... В тому епізоді удача від нас відвернулася. Якби вдалося піти на перерву, ведучи в рахунку, гра могла скластися зовсім інакше. А якби Матар реалізував свій другий момент, то ми могли б і зовсім піти на перерву, ведучи в два голи.
Коли залишилися в меншості, ми перейшли на схему 4-4-1. Хлопці грамотно зіграли в захисті. З усіма подачами, що зробив суперник, наші футболісти впоралися. Я задоволений діями команди в обороні. Відверто кажучи, після видалення у нас не було моментів. Суперник все перекрив. Варто віддати належне «Арсеналу», вони показали хороший футбол. Ми будемо виходити і віддаватися на полі в кожній грі. Будемо битися за кожне очко. Я впевнений в нашій команді».

Микола Степанюк Джерело: ФК Олімпік Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:38 146

У саудівському Ер-Ріяді пройшло велике шоу боксу