Ліверпуль – Барселона – 4:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

У вівторок, 7-го травня, відбудеться другий півфінальний поєдинок Ліги чемпіонів, в якому «Ліверпуль» прийматиме «Барселону». Матч пройде на стадіоні «Енфілд», початок о 22:00 за київським часом.

Тренерському штабу мерсисайдців належить вирішити непросту задачу, як виправити ситуацію після поразки на «Камп Ноу» з рахунком 0:3. Становище «Ліверпуля» ускладнюється кадровими втратами. Не зможуть допомогти «червоним» Роберто Фірміно, а також Мохамед Салах, який отримав травму в матчі англійського чемпіонату проти «Ньюкасла». Каталонці ж підходять до відповідального протистояння у всеозброєнні. Чемпіонський титул «Барселона» вже оформила, що дозволило «блаугранас» в минулий уїк-енд виставити резервний склад на поєдинок проти «Сельти» і надати відпочинок основним виконавцям. Букмекери зовсім трохи схиляються до перемоги господарів поля, але не сумніваються щодо виходу в фінал команди Ернесто Вальверде (прохід «Барселони» у вирішальну стадію Ліги чемпіонів розцінюється коефіцієнтом 1.02).

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Ліверпуль» - «Барселона». За перебігом зустрічі можна спостерігати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Світ азарту | 04 липня 2024, 04:28 1

Сам Артем із президентом «Динамо» в азартні ігри не грав

Коментарі