Сергій РЕБРОВ: «Рішення Петряка поранило мене особисто»

Головний тренер «Ференцвароша» - про гучний перехід Івана Петряка в «МОЛ Віді»

Український наставник «Ференцвароша» Сергій Ребров прокоментував рішення півзахисника команди Івана Петряка, що грав в клубі на умовах оренди з «Шахтаря», в наступному сезоні перейти в ряди найлютішого ворога «зелених орлів» - «МОЛ Віді».
«Те, що сталося, було рішенням гравця. Клуб зробив все, що міг. «Ференцварош» направляв пропозицію «Шахтарю», який був задоволений умовами. Але Петряк вирішив перейти в «МОЛ Віді». Яка мотивація у нього була для цього вчинку, знає тільки він сам. Знаю, що українська преса написала багато всього - нібито «Ференцварош» не зміг утримати Петряка. Але це не так».
«Я особисто був у Києві і спілкувався з керівництвом «Шахтаря». Я спілкувався з Петряком, але його агенти за спиною «Ференцвароша» і футболіста підготували контракт з «МОЛ Віді». Це було недобре, але таке рішення Івана. Час покаже, чи було це хороше рішення».
«Звичайно, рішення Петряка поранило мене особисто. Ми говоримо про українського гравця, з яким я розмовляв щодня. Але є люди у футболі, які вбивають в голови гравців певні речі. Іван порядний, чесний хлопець, і я не думаю, що він прийняв це рішення сам. Можливо, він би міг ще щось зробити, але немає сенсу зараз говорити про це. Ми домовилися з «Шахтарем», але не домовилися з Петряком з приводу його зарплати. Він хотів більшого, йшли переговори. Про те, що сталося потім він не сказав мені особисто. «Ференцварош» зробив все можливе», - розповів Ребров.
Раніше спортивний директор «Ференцвароша» Тамаш Хайнал заявив, що Петряк керувався фінансовим мотивом при переході в «МОЛ Віді».
Олексій Сливченко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 01 травня 2024, 14:43 8

Четвертий матч чемпіонату світу з хокею

Коментарі