Матч-центр

Парі Матч: вхід на сайт букмекерської контори

Перейти на сайт
Рейтинг
4.00
Відгуки
60
Надійність
4.0/5
Коефіцієнти
4.0/5
Лінія
4.0/5
Ставки лайв
4.0/5
Зручність сайту
4.0/5
Служба підтримки
4.0/5
🎁 Бонус за реєстрацію 300 грн
💲 Валюта UAH
🔞Обмеження за віком 18+

Букмекерську контору Парі Матч заснували в 1994 році. І тільки після шестирічної діяльності через наземні пункти прийому ставок букмекер вийшов на ринок онлайн. БК стала популярна в Україні та інших країнах серед любителів азартних ігор. Вхід на сайт віртуально дав можливість укладати парі в комфортних умовах власного будинку. Мобільна версія, а також додаток Parimatch збільшили число шанувальників компанії. Вхід в Парі Матч став доступний більшій кількості гравців.

Процес реєстрації в Парі Матч

Потрібно тільки зробити Парі Матч вхід, і можна укладати парі в своє задоволення, користуючись всіма доступними сервісами сайту. Але, перш ніж здійснювати Parimatch вхід, необхідно:

  • переконатися в наявності активованого облікового запису;
  • у разі відсутності, перейти за посиланням листа, відправленого службою підтримки на електронну пошту;
  • після дотримання формальностей можна увійти на сайт і ставити на лінії на спортивні події.

Parimatch вхід на офіційний сайт і додаток

У БК Парі Матч вхід здійснюється за допомогою спеціальної кнопки, яка виділена сірою підсвіткою і розташована в кутку зверху з правого боку дисплея, біля кнопки реєстрації. Натискаємо на неї - з'являється спеціальна форма. В якості логіна потрібно ввести номер рахунку або електронної адреси, зазначеного при реєстрації. Друге поле призначене для пароля.

Вхід Парі Матч мобільного додатку практично нічим не відрізняється від входу повної версії. Єдина відмінність - це колір кнопки і фону.

Часто задаваємі питання

➦➦ Де можна скачати мобільний додаток Парі Матч для Android та iOS?

✔️ Додаток для Андроїд ви можете завантажити на офіційному сайті букмекерської контори. У Play Market програми немає. Для ОС iOS програму можна завантажити як на сайті БК, так і в App Store.

➦➦ Чи можна здійснити вхід на сайт через мобільний додаток?

✔️ Так, ви можете увійти до особистого кабінету, використовуючи мобільний додаток, аналогічно як і в повній версії сайту.

➦➦ Яка різниця між додатком та офіційним сайтом букмекерської контори?

✔️ У додатку надано повний функціонал офіційного сайту. Єдина відмінність - відсутність можливості провести реєстрацію через мобільний додаток.

Джерело Sport.ua
Відгуки
Вас зацікавить