Матч-центр

БК Париматч: вхід на сайт та в особистий кабінет

Перейти на сайт
Рейтинг
4.00
Відгуки
60
Надійність
4.0/5
Коефіцієнти
4.0/5
Лінія
4.0/5
Ставки лайв
4.0/5
Зручність сайту
4.0/5
Служба підтримки
4.0/5

Для отримання доступу до всіх можливостей сайту, Парі Матч вхід в особистий кабінет є обов'язковою умовою. Анонімні гості не можуть робити ставки і навіть переглядати спортивні трансляції онлайн. Авторизація займає кілька секунд, а якщо облікового запису поки немає, реєстрація теж не потребує багато часу.

Особливості входу в ЛК Parimatch

🔑 Логін

Телефон, email або номер рахунку

🔥 Відновлення пароля

Є, через SMS-код

Дії при першому вході на офіційний сайт Parimatch

Для реєстрації на сайті БК потрібен український номер телефону, на який надійде SMS-код. Також потрібно буде вибрати ігрову валюту, придумати пароль, підтвердити повноліття і згоду з правилами клубу. Відразу після цього відбувається автоматичний вхід в Паріматч. Кожному новому клієнту присвоюють індивідуальний ігровий рахунок, який згодом можна використовувати в якості логіна.

Щоб отримати доступ до всіх опцій, слід вказати додаткові відомості про себе (розділ «Особисті дані»):

  • ім'я та прізвище;
  • дату народження;
  • електронну пошту;
  • країну і місто;
  • відповідь на будь-яке із запропонованих секретних питань.

Для верифікації документів потрібно відкрити на сайті Парі Матч особистий кабінет і зайти в «Підтвердження облікового запису». Підійде паспорт або водійське посвідчення. У першому випадку буде потрібно надіслати копії розворотів з фото і Селфі зі сторінкою останньої фотографії. Посвідчення водія знімається з лицьового боку і на тлі власника.

Як увійти в особистий кабінет Парі Матч

Для постійних клієнтів букмекерської контори Паріматч вхід в акаунт займає секунди. Порядок дій:

  1. Натиснути кнопку «Вхід» в верхньому кутку праворуч.
  2. Ввести телефон, адреса електронної пошти або номер ігрового рахунку.
  3. Вказати пароль.
  4. Натиснути «Увійти».

У формі також є кнопка «Забули пароль?» на випадок, якщо користувач не може згадати комбінацію. Після її натискання система запросить номер телефону і вишле на нього новий вхідний код. Далі потрібно придумати і підтвердити новий пароль і увійти в Паріматч з його допомогою.

У мобільній версії та додатку букмекера реєстрація та авторизація проходять за аналогічною схемою. Важлива умова - для всіх платформ можна використовувати тільки один акаунт. Відкриття другого облікового запису прирівнюється до шахрайства і часто карається повною відмовою в грі.

Можливості користувача облікового запису Парі Матч

Якщо зайти в Паріматч через акаунт, відкриваються можливості, недоступні анонімним відвідувачам. У розділі «Грошові операції» можна вносити депозит, подати заявку на виведення коштів і ознайомитися з історією платежів. У розділі «Мої ставки» зібрана інформація про розраховані та поточні парі. Інші категорії:

  • Персональні акції. Бонуси та запрошення на заходи.
  • Налаштування. Тут можна налаштувати повідомлення про зміни коефіцієнта ставки або розміру CashOut.
  • Допомога та інформація. Детальний опис правил і умов, контакти служби підтримки.
  • Поділися ідеями з Parimatch. Корисні поради щодо поліпшення роботи сайту та пропозиції часто винагороджуються подарунками.
  • Вихід. Якщо ігровий комп'ютер доступний іншим, краще кожен раз виходити з облікового запису.

Для щойно зареєстрованих користувачів Парі Матч вхід через сайт або мобільний додаток супроводжується подарунком у вигляді вітального бонуса. Активувати його чи ні, клієнт вирішує сам, виходячи з умов акцій.

Проблеми з доступом в ігровий акаунт

На сайт Парі Матч увійти дуже просто, але трапляються ситуації, коли доступ в ОК заблокований. Це може бути пов'язано з технічним збоєм, наприклад сторінка висне і ніяк не виходить нормально ввести пароль. Тоді система автоматично блокує кабінет на 10-30 хвилин.

Якщо ж просто з'явився напис «Доступ до ігрового рахунку обмежений», доведеться писати лист в техпідтримку. Адресу електронної пошти можна знайти в розділі «Контакти» в самому низу каталогу на головній сторінці (жовтий напис Parimatch в лівому верхньому куті). Не виключено, що адміністрація ввела санкції, запідозривши клієнта в грубому порушенні правил закладу.

FAQ

➦➦ З якого віку можна робити ставки на сайті БК?

✔️ Гравцеві повинен виповнитися мінімум 21 рік.

➦➦ Чому вхід в Паріматч не завжди доступний?

✔️ На сьогодні ця проблема відсутня, але в роботі всіх великих порталів неминучі технічні збої.

Джерело Sport.ua
Відгуки
Вас зацікавить