Матч-центр

Melbet скачати на телефон: установка програми на Андроїд і iOS - мобільна версія безкоштовно

Скачати додаток
Рейтинг
4.20
Відгуки
67
Надійність
4.0/5
Коефіцієнти
4.0/5
Лінія
4.0/5
Ставки лайв
4.0/5
Зручність сайту
5.0/5
Служба підтримки
4.0/5
🏆 Ставки на спорт Є
🔥 Казино Є
🎁 Бонус 100 EUR
📢Техпідтримка Є

Часи, коли ставки на спорт можна було зробити тільки в стаціонарних пунктах, залишилися в минулому. Тепер ставити можна, коли завгодно і де завгодно, головне - наявність смартфона і мобільного інтернету. І для того, щоб було зручно це робити, компанії розробили спеціальний додаток для ставок. У цій статті детально розібрано, як додаток Melbet завантажити на свій телефон, в чому його переваги, і як отримати безкоштовну ставку за установку програми на свій смартфон.

Melbet додаток переваги та особливості роботи

Для ставок можна використовувати мобільну версію сайту - вона оптимізована під смартфони та планшети. Однак, сама букмекерська контора рекомендує додаток мелбет скачати на телефон, оскільки воно має низку переваг:

  • Оптимізація інтерфейсу. У додатку прибрані зайві елементи, які заважають робити ставки. Збільшено розміри кнопок і повністю перероблено меню.
  • Економія трафіку. Завдяки відсутності зайвих елементів і загальної оптимізації інтерфейсу, melbet додаток завантажує набагато менше даних при оновленні сторінки в порівнянні з мобільною версією сайту.
  • Стабільність. Завдяки вищевказаним пунктам, програма для телефонів працює навіть при поганому з'єднанні з мобільним інтернетом. Робити ставки тепер можна дійсно звідки завгодно.

При цьому в додатку доступні ті ж самі функції, що і на офіційному сайті. Гравці можуть поповнювати рахунок, робити ставки, стежити за статистикою матчів, брати участь у всіх акціях і, звичайно ж, виводити виграні гроші.

Завантажити додаток Melbet на телефон - покрокова інструкція

Розглянемо установку програми на смартфон. На сьогоднішній день melbet скачати можна на iOS і Android. При цьому установка на кожну з систем може створити деякі труднощі. Нижче наведені докладні інструкції по установці додатків на ці мобільні операційні системи.

Додаток Мелбет скачати на iOS

Програма для айфонів скачується в офіційному магазині iTunes. Однак, у зв'язку з регіональними обмеженнями в ряді країн, вона може не відображатися. Для того, щоб обійти обмеження, необхідно зробити наступне:

  • В налаштуваннях смартфона виконати вхід в Apple ID.
  • Пункт «Країна/Регіон» змінити на Кіпр.
  • Зберегти зміни.

Після цього в пошуку додаток melbet почне відображатися. Після його установки рекомендується повернути настройки в початкове положення.

Завантажити додаток Мелбет на Андроїд

Для Андроїда програму потрібно встановлювати вручну, попередньо скачавши інсталяційний файл на телефон або ПК:

  • На офіційному сайті виберіть пункт «Доступ до сайту».
  • У мобільних додатках виберіть Андроїд. Інсталяційний файл завантажується на пристрій, він має формат apk. Якщо установник викачаний на ПК, то його потрібно перекинути на смартфон.
  • В налаштуваннях телефону в розділі «Безпека» дозвольте установку додатків з невідомих джерел.
  • Запустити апк файл.

Після чого установка пройде в автоматичному режимі. По її завершенні видаліть інсталяційний файл. Налаштування безпеки смартфона поверніть в колишнє положення.

FAQ

➦➦ Як завантажити додаток Melbet на телефон?

✔️ На даний момент доступні Мелбет додатки для IOS і Android. Ці мобільні додатки можна скачати з офіційного сайту, або відповідних маркетів (iTunes або Play Market)

➦➦ Як в додатку отримати безкоштовну ставку?

✔️ Всі нові гравці можуть отримати вітальний бонус в вигляді фрібета, при установці додатку

➦➦ Чи можна вивести гроші через мобільний додаток Melbet?

✔️Функціонал мобільного застосування аналогічний офіційному сайту, тому виведення коштів також доступний. Для виведення грошей з аккаунта гравець повинен бути верифікований в системі безпеки Мелбет

➦➦ Як ввести промокод в Мелбет?

✔️ Потрібно заповнити поле «Введіть промокод», яке знаходиться у розділі «Особисті дані».

Джерело Sport.ua
Відгуки
Вас зацікавить