Матч-центр

Букмекерська контора Мелбет вхід на сайт - можливості особистого кабінету

Перейти на сайт
Рейтинг
4.20
Відгуки
67
Надійність
4.0/5
Коефіцієнти
4.0/5
Лінія
4.0/5
Ставки лайв
4.0/5
Зручність сайту
5.0/5
Служба підтримки
4.0/5
Назва Melbet
Вітальний бонус 100 EUR
Мобільний Додаток Android, IOS

Для того, щоб зробити ставку на будь-яку спортивну подію, потрібно зареєструватися на сайті БК та виконати вхід в особистий кабінет. У цій статті детально розібрано, що собою являє в БК Melbet вхід в особистий кабінет, що робити, якщо забули пароль.

БК Мелбет вхід в обліковий запис

Натиснувши на кнопку «Вхід» на офіційному сайті, вам буде запропоновано ввести логін і пароль. В якості логіна можуть виступати номер рахунку та адреса електронної пошти. На офіційному сайті доступні 4 способи реєстрації. Надаємо огляд, як отримати логін і пароль в кожному конкретному випадку:

  • Швидка реєстрація в 1 клік. У даному випадку система сама генерує номер рахунку/пароль і надає необхідні дані гравцю у вигляді файлу.
  • Реєстрація за номером телефону. Вхід в Melbet в цьому випадку здійснюється за даними, які прийдуть в СМС повідомленні після завершення реєстрації.
  • Реєстрація по електронній пошті. В якості логіна використовується пошта, зазначена при реєстрації. При цьому пароль користувач задає самостійно.
  • Реєстрація через соціальні мережі. В даному випадку, як і з реєстрацією в 1 клік, номер рахунку і пароль система генерує сама і надає користувачеві готову зв'язку логін/пароль.

Вхід в Melbet через додаток, мобільну версію сайту здійснюється за допомогою тих же самих даних. Це працює і у зворотному напрямку: зареєструвавшись через додаток, можна увійти в особистий кабінет на офіційному сайті.

Melbet вхід - що робити при втраті пароля

При втраті доступу до особистого кабінету, необхідно скористатися спеціальною формою відновлення пароля. На вкладці «Вхід» натисніть «Забули пароль» і введіть номер телефону або адресу електронної пошти, до яких був прив'язаний аккаунт. На пошту або номер телефону прийде повідомлення з посиланням на відновлення пароля.

Якщо втрачено всі дані від особистого кабінету, то в такому випадку потрібно звертатися в службу технічної підтримки. Заздалегідь приготуйте документи, через які можна виконати ідентифікацію особи, яка є власником облікового запису. Подібна процедура відновлення може зайняти до 14 календарних днів.

FAQ

➦➦Як увійти в обліковий запис на сайті Melbet?

✔️Натиснувши на кнопку «Вхід» на офіційному сайті, вам запропонують ввести логін і пароль. Після введення даних ви потрапите в особистий кабінет

➦➦Що робити при втраті пароля від облікового запису Мелбет?

✔️При втраті доступу до особистого кабінету, необхідно скористатися спеціальною формою відновлення пароля. На вкладці «Вхід» натисніть «Забули пароль» і введіть номер телефону, на нього прийде смс з посиланням на відновлення пароля

Джерело Sport.ua
Відгуки
Вас зацікавить