Михайло ФІЛІМА: «Шанси Ястремської зіграти проти Естонії 50 на 50»

Капітан збірної України – про заключні поєдинки групового раунду Кубка Федерації

Капітан збірної України з тенісу Михайло Філіма розповів про ключові поєдинки групового раунду Кубку Федерації.
«Зі складом на одиночні матчі проти Естонії поки що не визначилися. Завтра їдемо зранку на тренування і будемо оцінювати фізичний стан Ястремської, чи зможе вона зіграти в поєдинку перших номерів. Якщо не зможе, то в п'ятницю ми побачимо той же склад одиночок, що і в протистоянні з болгарками, себто Катерина Козлова і Марта Костюк. Наразі можу сказати, що шанси на виступ Даяни 50 на 50.
Сьогодні мені вдалося побачити третій сет парного поєдинку між Швецією і Естонією. Чесно кажучи, не розумію як естонки могли виграти першу партію. Рівень другого гравця (Саара Орав - прим.) був занизький. Наскільки мені відомо, тренер естонської збірної змінить її на іншого гравця.
Щодо матчу Швеція - Болгарія, то фаворитками будуть скандинавки. Особливо в матчі других номерів Ларссон - Шинікова. А от у матчі Петерсон - Томова очікую запеклої боротьби.
Також слід зазначити, що шведки зіграли усі шість матчів удвох, втома з великою ймовірністю може датися взнаки. Те ж саме стосується і першого номера естонської збірної - Анетт Контавейт», - сказав Філіма.
Нагадаємо, в останньому матчі українок влаштує суха перемога над Естонією і поразка Швеції в матчі з болгарками із рахунком 1:2.
Раніше наша збірна програла Швеції (1:2) і виграла в Болгарії (2:1).
Володимир КЛЕПАЧ із Зеленої Гури
Владимир Клепач Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Олимпийские игры | 28 июля 2024, 12:59 27

Ангелину Калинину заменит Оливия Гадеки из Австралии

Комментарии