Молодежная команда Стали минимально обыграла Ворсклу

Воронин принес победу «сталеварам»

«Сталь» - «Ворскла» - 1:0
Чемпіонат U-21. 7 тур. 12 вересня 2015. 16-00. Новоолександрівка. «Ювілейний».
Голи: Воронін, 68.

«Сталь»: Пеньков, Багдасаров, Янко, Савін, Воронін, Кучеров, Овсепян (Соболь, 68), Мисик, Клак, Козак (Луговий, 46), Цюцюра (Яловенко, 75).
Запасні: Дмитроченко, Савчук, Павлюк, Грачов.
Тренер: Сергій Шищенко.

«Ворскла»: Прокопенко, Жениленко, Пернацький, Бобров, Квасний, Одарюк (Брага, 88), Ічанський (Гаркуша, 80), Кизилатеш, Олійник, Авраменко, Янузі (Шаповал, 46).
Запасні: Улянюк, Алантьєв, Грабчак.
Тренер: Олександр Омельчук.

Зовсім непростою видалася гра для підопічних Олександра Омельчука у Новоолександрівці. Адже господарі поля міцно облаштувалися на третій сходинці турнірної таблиці, точніше, після цього матчу вони її повернули. Та про все спочатку.

У першому таймі гра розпочалася достатньо рівно. От тільки перевага у володінні м'ячем була у «сталеварів». Це вилилося у три кутових на початку тайму, втім, «витиснути» результат не вдалося. Насамперед всі плани господарів своєю надійною грою у воротах зруйнував Прокопенко.

У другому таймі «Сталь» обертів не скидала. Зрештою їм вдалося забити, хоча і без помилки оборони «Ворскли» не обійшлося. На 68 хвилині відзначився досвідчений Сергій Воронін. Який до «Сталі» пограв в «Севастополі» та «Волині», як за дублерів, так і за основу. Полтавці всі свої сили кинули на те, щоб відігратися, але зробити цього не вдалося.

Источник ФК Ворскла
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 17 мая 2024, 23:30 3

Но дальше Карена могут ждать большие просторы