Міністр спорту Ігор Жданов привітав пляжну збірну України

Представники Асоціації пляжного футболу України зустрілися з Міністром молоді та спорту України

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов зустрівся з представниками збірної України з пляжного футболу та керівництвом Асоціації пляжного футболу України. У склад делегації увійшли генеральний менеджер АПФУ Сергій Харченко, віце-президент АПФУ Андрій Кунцевич, тренер команди Микола Костенко та прес-атташе збірної України з пляжного футболу Лев Галушко. Нагадаємо, що наприкінці серпня наша команда виборола срібний кубок у Суперфіналі Євроліги 2015. У фінальній грі проти чинних чемпіонів світу португальців наша команда показала яскравий комбінаційний футбол, але нажаль поступилася 4:5.
"Я вітаю збірну із цим яскравим виступом, ми уважно слідкували за перебігом подій в Суперфіналі в Естонії. Особливо приємно, що після не зовсім вдалого виступу в Баку, команда змогла відновитися і показати достойний футбол під час європейської першості", - зазначив Ігор Жданов під час зустрічі.
Користуючись нагодою, Міністр вручив гравцям збірної почесну грамоту Міністерства за вдалий виступ та внесок у популяризацію спорту в Україні.
Генеральний менеджер Асоціації пляжного футболу України Сергій Харченко подякував Мінмолодьспорту та особисто Ігорю Жданову за підтримку:
"Наша команда показала чудовий результат, лише трохи поступившись команді Португалії. Ми щиро вдячні Міністерству за підтримку та співпрацю. Зараз наша збірна знаходиться у найкращій формі. Середній вік гравців збірної 28,5 років. І наша мета підготувати команду, щоб в найближчий час поборотися за звання чемпіонів світу. Впевнений, що пляжний футбол в Україні розвиватиметься й надалі, залучатиме все більше прихильників до своїх лав і наше головне завдання акумулювати зусилля для підтримки наших хлопців".
Наприкінці зустрічі представники АПФУ подарували Міністрові ігрову футболку збірної України з дванадцятим, "вболівальницьким" номером.
Лев Галушко Источник: Киевская Ассоциация пляжного футбола
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 07:44 0

Артем отличился с пенальти в ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забив 19-й гол