Пляжний футбол: Україна здобуває стартову перемогу в Естонії

Хлопці Євгена Варениці вдало стартували у Суперфіналі Євроліги з пляжного футболу в Пярну

Збірна України з пляжного футболу здобула перемогу в стартовому матчі Суперфіналу Євроліги 2015, який розпочався в Естонії. В четвер хлопці Євгена Варениці перемогли команду Білорусі 6:5.
Гра почалася з помилки нашого голкіпера Володимира Гладченка, який не встиг зафіксувати м'яч - капітан білорусів Ігор Бріштель був тут-як-тут, 0:1! Але на останній хвилині першого тайму вже Олег Зборовський скористався помилкою захисту наших суперників і зрівняв рахунок. А за секунду (!) до першої перерви Максим Войток після передачі Олександра Корнійчука вивів нашу команду вперед - 2:1!
Другий період розпочався з класного голу білоруса Івана Константінова через себе, але наприкінці тайму ми знову були попереду. Дмитро Медвідь на 21-ій хвилині переправив м'яч у ворота після дальнього удару Гладченка - 3:2.
На початку третьої дванадцятихвилинки Ігор Борсук вистрілив у стійку воріт, але на добиванні здорово зіграв Олег Зборовський і це вже 4:2. А далі гра пішла як на гойдалках - білоруси наздоганяли, ми відривались. Андрєй Давидович забиває на 29-ій, за три хвилини Зборовський відповідає. Наші суперники починають гру з центра поля і Вадим Бокач робить рахунок 5:4. За дві хвилини Ігор Борсук заробляє штрафний і майстерно його виконує, а за кілька секунд до фінального свистка той-таки Бокач скорочує рахунок до мінімуму. Проте ми чітко тримаємо м'яч і здобуваємо першу перемогу у Суперфіналі Євроліги 2015 та три очки в турнірній таблиці групи «А»!
Євроліга 2015. Суперфінал.
Пярну, Естонія. 20-23.08.2015
Група «А». 1 тур
Білорусь 5:6 Україна
Голи: В.Бокач,32,36; І.Бріштель,1; І.Константінов,13; А.Давидович,29 - О.Зборовський,12,26,32; М.Войток,12; Д.Медвідь,21; І.Борсук,35
В іншому матчі нашої групи Італія розбила Іспанію 7:2 і також набирає три очки. Таким чином, в нашій групі двовладдя. У п'ятницю, 21 серпня о 15:15 за київським часом ми зіграємо свій другий матч Суперфіналу проти команди Іспанії. Пряму трансляцію супер-битви дивіться на каналі «Спорт1», порталі SPORT.UA, а також офіційному сайті АПФУ/КАПФ beachsoccer.kiev.ua!
Запис матчу Білорусь - Україна розпочинається на плеєрі з часу 03:33:00!

Лев Галушко

Лев Галушко Источник: Киевская Ассоциация пляжного футбола
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 07:20 30

Главным фаворитом все еще является Джуд Беллингем