В Киеве стартует Кубок имени Банникова

В турнире примут участие национальные юношеские команды Украины, Венгрии и Узбекистана

29 жовтня стартує XVI міжнародний турнір з футболу імені першого президента Федерації футболу України Віктора Баннікова.

Учасниками змагань стануть національні юнацькі команди (U-13). За почесний трофей на футбольних полях Києва боротимуться команди України, Угорщини та Узбекистану.

Прес-конференція та церемонія відкриття «Кубку Віктора Баннікова-2013» відбудеться 29 жовтня 2013 року об 11:00 у панорамній ложі НСК «Олімпійський» за участю генерального директора Державного концерну «Спортивні арени України» Сергія Симака, президента ФФК Ігоря Кочетова і легенди київського «Динамо» Володимира Мунтяна.

1 листопада на головній спортивній арені країни - НСК «Олімпійський» - відбудеться фінал кубка, матч за 3-е місце і церемонія нагородження. Змагання пройдуть у відповідності з усіма футбольними стандартами, завдяки яким всі учасники зможуть відчути себе справжніми професіоналами.

НСК «Олімпійський» спільно з Федерацією футболу Києва запрошує батьків, друзів та всіх охочих підтримати юних футболістів у боротьбі за Кубок.

Початок Матчів:

12:00 - Матч за 3 місце
13:00 - Фінал, по закінченні Офіційна церемонія нагородження переможців та призерів змагань.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 00:23 1

Уже известны все 5 клубов: Байер, Бавария, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссия Д

Комментарии