Киевская фан-зона готовит сюрпризы

Каждый день болельщиков будет ждать масса развлекательных мероприятий

У червні на Хрещатику розпочинає роботу офіційна фан-зона Приймаючого міста Києва. Кожен день у периметрі фан-зони відбуватиметься маса культурних і розважальних заходів. Організатори запевняють, що такої інтенсивності подій не знала жодна фан-зона чемпіонату.

Основна тематика розважальної частини програми - національна. Кожен день тут можна буде ознайомитися з українськими традиціями, культурою, музикою, спортом.

Серед запланованих заходів: виступи президентського оркестру, фолк, поп та рок гуртів, живі скульптури, українські традиційні ремесла, національна кухня, день Борщу і Вареника, ігри, майстер-класи для дітей і дорослих та багато іншого. Крім того, очікується кілька концертів зірок світового масштабу.

А у спеціально відведеному почесному місці фан-зони Києва оселиться унікальний хряк-віщун - справжній український хряк, знавець таємниць футболу і провидець. Щодня о 16:00 він буде передбачати результат майбутнього матчу.

«Унікальність атмосфери київської фан-зони визначена місцем її розміщення, адже Хрещатик і Майдан Незалежності - це справжній енергетичний центр країни, магніт, який під час ЄВРО 2012 буде притягувати до себе всі ті позитивні емоції, які дарує вболівальнику великий футбол», - переконані організатори фан-зони, ТОВ «Холідей Сервіс».

Величезний екран розміром 150 квадратних метрів з легкістю перенесе вболівальників на будь-який з восьми стадіонів України та Польщі, де проходитимуть ключові матчі турніру. А шість додаткових екранів, встановлених у периметрі фан-зони, дадуть можливість усім без винятку спостерігати за грою практично з будь-якої точки.
Головним завданням для організаторів офіційної фан-зони було забезпечити гостям бездоганний сервіс, повну безпеку і гарний настрій. Стаціонарні санвузли, точки якісного швидкого харчування, медичний пункт, посилена охорона - все зроблено для того, щоб гість почувався як вдома.

Для найвибагливіших гостей працюватиме VIP-зона, куди можна придбати квиток на будь-який матч або концерт. Тут гість отримує окремі переваги: відмінний огляд території, купол, який захистить від будь-якої негоди, фуршетне обслуговування, окремий вхід і під'їзд з вулиці Городецького.

7 червня, у день урочистого відкриття офіційної фан-зони, на всіх гостей чекатиме гала-концерт, яскраве шоу і грандіозний феєрверк.

Информационный центр «Украина-2012»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 07:20 23

Главным фаворитом все еще является Джуд Беллингем

Комментарии