Осьминога Пауля в Украине заменит 400-килограммовый хряк

Кабан-предсказатель будет пытаться предугадать исход матчей Евро-2012

Хряк-віщун, вагою в 380 кг, у дні матчів Євро-2012 прогнозуватиме результати футбольних баталій. Оракула розмістять у власному будиночку на почесному місці в офіційній фан-зоні Києва. Про це поінформували в КМДА, посилаючись на організаторів фан-зони - ТОВ «Холідей Сервіс». Як заявила в коментарі Інформаційному центру «Україна-2012» PR директор офіційної фан-зони Києва і Харкова Світлана Бовкун, до недавнього часу «герой» фан-зони мешкає на фермі під Києвом. «Хряк - приручена тварина, має добрий і веселий характер, а головне - любить футбол. За легендою він переписувався з оракулом Паулем. Одне слово, це справжній український хряк, знавець таємниць футболу і провидець», - розповіла представник організаторів фан-зони. Організатори також запевняють, що за твариною щодня прибиратимуть і доглядатимуть.

Процедура віщування буде простою - у день матчу о 16:00 хряк «передбачатиме» результат поєдинку за допомогою двох тарілок з їжею, які будуть позначені прапорцями граючих країн.

Нагадаємо, у червні на Хрещатику розпочинає роботу офіційна фан-зона Приймаючого міста Києва. Величезний екран розміром 150 квадратних метрів з легкістю перенесе вболівальників на будь-який з восьми стадіонів України та Польщі, де проходитимуть ключові матчі турніру. А шість додаткових екранів, встановлених у периметрі фан-зони, дадуть можливість усім без винятку спостерігати за грою практично з будь-якої точки.

Головним завданням для організаторів офіційної фан-зони було забезпечити гостям бездоганний сервіс, повну безпеку і гарний настрій. Стаціонарні санвузли, точки якісного швидкого харчування, медичний пункт, посилена охорона - все зроблено для того, щоб гість почувався як вдома.

Інформаційний центр «Україна-2012»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 11:30 10

В прессу попала информация о временах работы нынешнего коуча «Шахтера» в «Твенте»

Комментарии