Шеф-кондитер из Франции обучил поваров НСК Олимпийский
Пирожные и торты попробуют болельщики-гурманы
- 24 ноября 2011, 12:52
- |
- 1187
- 0
З 21 по 23 листопада на кухні НСК «Олімпійський» пройшов унікальний майстер-клас від одного з найвидатніших шеф-кондитерів Франції Бруно Куре. У майстер-класі взяли участь 30 кращих шеф-кухарів України, в тому числі кухарі та кондитери НСК «Олімпійський».
У ході майстер-класу маестро заворожив своїх колег таїнством приготування чудових десертів, тістечок, шоколадно-грушевого рулету, а також фісташкової тарти.
Маестро солодкої майстерності впевнений, що такі десерти підкорять серце будь-якого футбольного вболівальника.
«Французькі смаки багато в чому збігаються з українськими. Ми намагаємося показати, що десерт - це не обов'язково щось дуже жирне і солодке, а навпаки - щось повітряне і незвичайне, останній акорд у прекрасному обіді чи вечері. Тому я впевнений, що такі десерти будуть гідно оцінені уболівальниками з усього світу, які приїдуть сюди на чемпіонат з футболу», підсумував найкращий майстер Франції з мистецтва виготовлення морозива, а також Чемпіон світу з кондитерської справи Бруно Куре.
Кондитери НСК «Олімпійський» в свою чергу обіцяли порадувати солодкими новинками найвибагливіших уболівальників-гурманів.
По завершенню майстер-класу 23 листопада в залі «Альтіус» НСК «Олімпійський» відбулася дегустація кулінарних шедеврів.
Sport.ua