Післямова: Україна – Росія

Коментарі Сеуканда, Крикунова, Касянчука і Овечкіна

Олександр Сеуканд, головний тренер збірної України: «У двобої з Італією ми витратили забагато фізичних сил і емоцій, і грати два дні поспіль дуже важко. На матч з Росією наша команда вийшла у скороченому складі. На чемпіонаті з різних причин ми вже втратили трьох захисників і форварда. "Тягатися" з росіянами, та ще маючи кадрові проблеми, ми наразі не готові. Збірна України чинила гідний спротив, поки вистачало сил, а вистачило - на 40 хвилин.

Віталій Доніка як для дебюту виглядав нормально, а в Олександра Бобкіна перший матч на світових першостях вийшов невдалим».

Володимир Крикунов, головний тренер збірної Росії: «Упродовж двох періодів зустріч була дуже напруженою, і за рахунку 1:0 гра йшла до гола. Добре, що в третьому періоді Росія відзначилася першою, після чого колективні дії у суперника розладилися, і ми без особливих труднощів довели результат до 6:0. Шкода лише, що, здається, ми втратили на цей чемпіонат Харитонова».

Костянтин Касянчук, нападаючий збірної України: «Ми виглядали втомленими після вирішального для нас матчу з Італією. Наша команда непогано діяла упродовж двох періодів, поки не закінчилися фізичні сили. Мабуть, через це у нас не виходило дотримуватися тактики діяти в захисті просто й надійно. До того ж, ви знаєте, у нас певні проблеми із складом, в збірній багато новачків, тому основне навантаження лягло фактично лише на половину команди».

Олександр Овечкін, нападаючий збірної Росії: «Нам цілком вистачило одного дня на відпочинок після двобою зі словаками - фізичної втоми я не відчуваю . Ми очікували, що гра для нас простою прогулянкою не вийде. Адже хокеїсти колишніх республік СРСР завжди по-особливому налаштовуються на матчі з Росією. Так вийшло, що суперник наніс травму нашому гравцеві, і це нас розізлило. Думаю, Бобкін навмисно "зламав" Харитонова. А навіщо це робити, коли немає шансів пройти далі? До певного часу Україну рятував воротар, але потім все стало на свої місця».

Источник Динамо Киев от Шурика
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 09 мая 2024, 00:50 0

Смотрите видеообзор ответного матча 1/2 финала Лиги чемпионов