Борис КОЛЕСНИКОВ: «Понимаю сомнения Платини»

Но на сегодняшний день нет ни одного объекта, который мог бы поставить под угрозу проведение Евро

В Україні не існує жодних ризиків для проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. На цьому в ході прес-конференції наголосив Віце-прем'єр-міністр - Міністр інфраструктури України Борис Колесніков, підбиваючи підсумки роботи відомства за перше півріччя 2011 року. За його словами, УЄФА мав деякі застереження щодо організації такого масштабного турніру в двох країнах, які не мають відповідного досвіду.

«УЄФА дійсно був стурбований. Такий турнір вперше віддали Східній Європі і я розумію сумніви президента УЄФА Мішеля Платіні, який чесно зізнався, що голосував за Італію. Але на сьогодні у нас немає жодного об'єкту, який міг би поставити під сумнів проведення Євро в Україні», - заявив Борис Колесніков.

Віце-прем'єр особливо відзначив українських будівельників, зусилля яких дали можливість говорити про суттєвий прогрес в підготовці України до першості континенту. «Цей прогрес досягнуто силами українських будівельників, які працювали в надважких погодних умовах, іноді навіть при відсутності на деяких етапах в повному обсязі проектно-кошторисної документації. Я не знаю, які б іноземні компанії за це взялися і це зробили», - зауважив Борис Колесніков.

Sport.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 18 мая 2024, 11:04 6

Лондонский клуб нацелился на Артема Довбика

Комментарии