Украинцы ждут модернизации инфраструктуры к Евро-2012

89% опрошенных поддерживают проведение чемпионата Европы в Украине

61% українців та 49% іноземців чекають від проведення в Україні Євро-2012 модернізації інфраструктури, а ще 48% і тих, і інших очікують залучення іноземних інвестицій. Такі дані стали відомі за результатами соціологічного опитування, яке на початку поточного року провела компанія Gfk Ukraine.

Відповідно до результатів дослідження, 49% українців також чекають, що майбутній футбольний турнір наблизить Україну до Європи, 46% кажуть, що Євро-2012 допоможе у популяризації країни, а 31% вважають, що чемпіонат підвищить соціальну солідарність.

Нагадаємо, що відповідно до даних опитування, 89% українців схвалюють проведення Євро-2012 в Україні.

В досліджені, проведеним Gfk Ukraine у січні-лютому 2011 року, взяли участь близько 1000 респондентів зі всієї України за національною репрезентативною вибіркою та по 800 мешканців кожного з приймаючих міст. Опитування проводилось методом комп'ютеризованого телефонного інтерв'ю із дзвінками на мобільні телефони для опитування населення України та із дзвінками на стаціонарні телефони для опитування мешканців приймаючих міст. Дослідження у схожому форматі будуть повторно проведені після завершення чемпіонату та будуть використанні для оцінювання результативності підготовки до Євро-2012.

Sport.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 12:33 3

«Манчестер Юнайтед» нацелился на украинского вратаря

Комментарии