Зарубежные СМИ побывали на «Олимпийском»

За год до старта Евро-2012 зарубежные СМИ провели экспертизу главной арены чемпионата

У вівторок, 7 червня 2011 року, НСК «Олімпійський» відвідали представники міжнародних ЗМІ з Англії, Франції, Німеччини, Італії, Іспанії, Португалії, Польщі, Росії та інших країн. Візит понад 60 журналістів на стадіон відбувся у рамках медіа-туру з нагоди 1 року до старту Чемпіонату Європи 20212 року з футболу, організованого УЕФА.

Екскурсію головною ареною ЄВРО 2012 провів Операційний директор НСК «Олімпійський» Володимир Генінсон.

Закордонні гості пройшлися територією стадіону від північного в'їзду до центрального входу, оглянули Троїцьку площу, Італійський дворик, а також зазирнули всередину VIP-зони. Журналісти на власні очі змогли спостерігати процес монтажу унікальних елементів даху стадіону - «парасольок».

Нагадаємо, що загально будівельна готовність «Олімпійського» складає 87%.

Наразі тривають роботи з прокладання кільцевого дренажу поля, встановлення закладних деталей для монтажу сидінь, фарбування колон сталевого каркасу, між якими встановлюються балки та ферми для скління фасаду. На вантовій конструкції даху вже змонтовано половину з 640 парасольок, триває монтаж ферм Віренделя, до яких кріпитиметься інженерне обладнання даху. Всередині приміщень продовжуюються оздоблювальні роботи та прокладання інженерних мереж. Довкола стадіону йде озеленення території.

www.nsc-olymp.com

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 12:00 8

26–29 апреля состоялись матчи 33-го тура чемпионата Испании 2023/24

Комментарии