Сергей СИМИНИН: «У каждого должна быть «своя» команда»

Защитник «Волыни», похоже, свою уже нашел

Захисник Сергій Сімінін вже не перший рік виступає у складі «Волині», цементуючи фланги захисту і відзначаючись неабиякою самовідданістю в грі. Разом із командою Сергій пройшов шлях до елітного дивізіону українського футболу і здобув належне визнання уболівальників луцької команди. Відтак пропонуємо до уваги прихильників «Волині» інтерв'ю з Сергієм Сімініним.
- Сергію, у «Волині» ти дебютував ще у 2007 році, а минулого сезону разом з командою здобув путівку до Прем'єр-ліги. Наскільки змінилася гра команди за цей час, що суттєвого можна відзначити?
- Так, дійсно минулого року у нас був дуже вдалий сезон і ми вийшли до Прем'єр-ліги. Звичайно, рівень Першої ліги нижчий і потрібно було щось в грі змінювати. Тому у команді з'явились більш кваліфіковані гравці, швидкісні. Але я б сказав, що загалом манера гри нашої команди не надто змінилась.
- Позаминулого сезону ти вже грав у елітному дивізіоні у складі луганської «Зорі». Чому тоді не вдалося закріпитися в складі луганців і як відчуваєш себе в еліті цього сезону?
- Так, дійсно я був в «Зорі». Мабуть в кожного гравця повинна бути «своя» команда, тому я зараз виступаю за «Волинь». Можливо, мені тоді просто не пощастило, чи тренер не знайшов належного місця у складі.
- Якщо говорити про результати «Волині» у поточному чемпіонаті, то весняна частина сезону в порівнянні з осінньою складається для команди не надто вдало. В чому причина, на твою думку?
- Причина дуже проста. У міжсезоння у нас відбулися значні кадрові зміни. Особливо це відчувається в центрі поля. Нам дуже не вистачає Шарпара і Скоби. До того ж травмований Андрій Грінченко, а це неабияка втрата в захисті. Це все дуже суттєво позначилось на грі команди навесні, а звідси й результати.
- Ти за амплуа хоча й оборонець, але за тренерськими вказівками доволі часто підключаєшся до атак команди. Особисто тобі комфортніше зосереджуватися на захисних функціях, чи, все ж таки, грати з орієнтацією на атаку?
- Ні, я захисник, відтак, незважаючи ні на що, комфортніше я себе відчуваю саме в обороні.
- Який з матчів, проведених цього сезону запам'ятався тобі найбільше і чому?
- Звичайно, що матч, проведений на надсучасній «Донбас Арені» в Донецьку. Хоча ми тоді зіграли не дуже вдало, але сама атмосфера на стадіоні мені запам'яталася назавжди.
- В останньому матчі чемпіонату «Волинь» у Луцьку прийматиме донецький «Металург». Що скажеш про суперника і який результат в цьому поєдинку влаштує «Волинь»?
- Варто відзначити, що «Металург» - дуже цікавий і непростий суперник, до того ж - доволі таки непередбачуваний. Звичайно, що в останньому домашньому поєдинку чемпіонату нам хочеться порадувати своїх уболівальників, тому гратимемо тільки на перемогу.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 18:48 1

Мичел опасается, что команду покинет большое количество ведущих футболистов