Борис КОЛЕСНИКОВ: «Нам пришлось снести 90% НСК Олимпийский»

В 2008-2010 годах работы на объекте практически не проводились

Київський НСК «Олімпійський» після завершення реконструкції буде одним з найсучасніших та найкомфортабельніших стадіонів у Східній Європі. На цьому в інтерв'ю телеканалу Euronews наголосив Віце-прем'єр-міністр - Міністр інфраструктури України Борис Колесніков. Він в черговий раз підкреслив, що правильніше було б не реконструювати стару столичну арену,а збудувати повністю новий стадіон до Євро-2012.
«Ми намагалися реконструювати стару радянську споруду 1968-го року, але все одно довелося зносити 90% її. Нам ще багато треба зробити, але ми плануємо перші матчі вже на цей рік. У 2008-2010 роках практично нічого не робилося. Сьогодні ми працюємо високими темпами, але нічого - це закаляє і дає урок на майбутнє», - наголосив Борис Колесніков.
«Ми будемо раді вітати в Україні європейських вболівальників. Шкода, що кількість команд-учасниць турніру обмежена. Навіть, якщо ваша збірна не кваліфікувалася на чемпіонат, Україна відкрита для кожного. Ми чекаємо всю Європу в себе в гостях», - додав Віце-прем'єр.
www.ukraine2012.gov.ua
Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 16:38 3

Завершен регулярный сезон в Чемпионшипе, в АПЛ вышли Лестер и Ипсвич

Комментарии