ГЕНИНСОН: «Сделаем НСК Олимпийский лучшим стадионом Европы»

У главного стадиона Евро-2012 появился директор по эксплуатации

На НСК «Олімпійський» відбулася визначна подія. У Головної спортивної арени країни з'явився директор з експлуатації.

1 березня 2011 року Національним агентством з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів на цю посаду було призначено Володимира Генінсона. Попри напружений графік, у свій перший робочий тиждень новий керівник служби експлуатації погодився дати інтерв'ю офіційному сайту НСК «Олімпійський».

Біографічна довідка:

Володимир Генінсон народився 12 травня 1976 року в м. Києві.

Вищу освіту здобув за кордоном, закінчивши у 2001 році Champlain College, Burlington, Vermont.

Кар'єру розпочав, працюючи у мiжнародній мережі готелів Howard Johnson та InterContinental. Здобувши досвід адміністрування за кордоном, повернувся в Україну, де очолив департамент кейтерингу та обслуговування готелю Hyatt Regency Kyiv. Після чого обіймав посаду директора з розвитку керуючої компанії Vertex Hotel Group.

- Володимире, судячи з біографічних даних, Ваша попередня діяльність була тісно пов'язана зі сферою відпочинку та обслуговування?
- Власне, так. Здобувши освіту за напрямом Адміністрування готельно-ресторанного бізнесу, я присвятив свою діяльність індустрії гостинності, тобто відпочинку. Тому зараз я почуваю себе на «своєму місці». Адже основна мета стадіону якраз і полягає у забезпеченні якісного дозвілля.

- Якими будуть Ваші функції на новій посаді?
- Наразі, поки стадіон знаходиться на реконструкції, до моїх обов'язків входитиме підготовка арени до експлуатації та до проведення футбольного чемпіонату ЕВРО-2012. Після відкриття і початку функціонування стадіону, я займатимусь організацією поточної діяльності, матчів та інших заходів. Зараз ми готуємось до введення НСК «Олімпійський» в експлуатацію: розробляємо бізнес-план, створюємо організаційну структуру.

- Що Ви відчуваєте у ролі керівника проекту такого масштабу?
- Для мене НСК «Олімпійський» - це більше ніж стадіон чи арена фіналу ЕВРО-2012. Це - мрія мого дитинства. Щоразу, як батько приводив мене сюди на чергову гру «Динамо», я мріяв потрапити на поле та зазирнути туди, куди не пускали звичайних відвідувачів. Тепер моя мрія здійснилася. І зараз моє завдання - зробити НСК «Олімпійський» кращою ареною Європи, кращим європейським спортивним тренувальним центром.

- Це дуже амбіційний проект…
- І саме цим він цікавий. Я завжди досягаю того, чого прагну, адже по життю керуюсь принципом: вирішувати складні завдання треба негайно, а неможливі - трохи згодом.

- Дозвольте побажати Вам успіхів на цьому шляху.
- Дуже дякую.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 октября 2024, 16:59 11

За украинского вратаря проголосовали 52% фанатов

Комментарии