На НСК Олимпийский устанавливают фаст-фуды

45 киосков обслужат 54 тысячи человек

На НСК «Олімпійський» завезено устаткування для об'єктів швидкого харчування. 45 кіосків фаст-фудів, розташованих на другому і третьому рівнях стадіону в місцях основних пішохідних зон, обслуговуватимуть протягом матчу понад 54 тисяч чоловік.
Наявність на стадіоні об'єктів швидкого харчування є загальносвітовою практикою і однією з вимог УЄФА до стадіонів класу «Еліт», таким як НСК «Олімпійський». Концепція стадіонного фаст-фуду дозволяє надати якісну і різноманітну їжу в максимально стислі терміни для десятків тисяч уболівальників і гостей стадіону під час матчів та інших масових заходів.
Не секрет, що якість їжі і швидкість обслуговування безпосередньо залежить від устаткування. Тому для комплексного оснащення технологічним обладнанням фаст-фудів Головної арени ЄВРО-2012 була обрана компанія «Профітекс», яка є офіційним представником всесвітньо відомого концерну Eectrolux в Україні.
Технологічне рішення, розроблене для НСК «Олімпійський», дозволить забезпечити необхідний рівень сервісу, високу пропускну здатність і високу продуктивність фаст-фудів, при мінімальній площі виробничих приміщень. Всього в пунктах швидкого харчування НСК «Олімпійський» буде використано 2336 одиниці інноваційного технологічного устаткування, зокрема: конвеєрні двоярусні печі для піци високої продуктивності, фритюрниці, фрай-топи, які дозволяють обсмажувати будь-які продукти до хрусткої скоринки.
Щоб забезпечити їжу на будь-який смак і позбавити гостей стадіону від стояння в довгих чергах на НСК «Олімпійському» будуть представлені фаст-фуди декількох видів залежно від запропонованого меню: піца, картопля фрі, сосиски гриль, випічка, гарячі супи та напої.
Технологічне обладнання кожного кіоску орієнтовано на основну страву, але підібрано таким чином, щоб можна було легко варіювати меню індивідуально для кожного конкретного заходу на стадіоні.
Крім того, всі кіоски будуть обладнані паро-конвекційними печами, які дозволяють істотно розширити меню і включити в асортимент здорову їжу - приготувати смажені страви та страви на пару без використання жирів - що важливо для здорового харчування. У паро-конвекційних печах можна готувати все - від круасанів і овочів до рибних і м'ясних страв.
Устаткування спроектовано для довгого інтенсивного використання і відрізняється підвищеною надійністю завдяки унікальній внутрішній конструкції з нержавіючої сталі. Ще одна важлива особливість всього обладнання - енергозберігаючі пристрої модулів, які дозволяють значно економити енергію.

Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 24 ноября 2024, 15:37 0

Тарас Михалик считает, что «ветераны» еще могут помочь национальной команде

Комментарии