Маркиян ЛУБКИВСКИЙ: «В нашем штате более 50 специалистов»

Директор Евро-2012 - о наборе персонала

М. Лубківський про відбір кадрів до турніру: долучитися до проектної команди УЄФА ЄВРО 2012 цілком реально.
Директор турніру УЄФА ЄВРО 2012 в Україні Маркіян Лубківський прокоментував інформацію про набір персоналу для організації європершості з боку УЄФА, зауважуючи на тому, що з часів створення Місцевого організаційного комітету «ЄВРО 2012 Україна» у липні 2009 року, його штат вже становить 54 особи і на сайті uefa.com постійно з'являються нові вакансії для фахівців за різними напрямами.
«МОК «ЄВРО 2012 Україна» спільно з УЄФА веде постійний пошук мотивованих і талановитих фахівців, які хотіли б долучитися до організації однієї з найголовніших спортивних подій світу, - пояснює М. Лубківський, - сьогодні у нашому штаті вже понад 50 фахівців, які спільно з УЄФА і польським МОК працюють над реалізацією 57 проектів. До кінця року ми плануємо збільшити кількість співробітників майже удвічі, а пік рекрутингу припадає на початок 2012 року, адже під час турніру в Україні зі сторони УЄФА працюватиме близько 270 осіб».
За словами директора турніру УЄФА ЄВРО 2012 в Україні, до проектної команди ЄВРО 2012 може долучитися кожен, хто пройде відбір за вимогами УЄФА. Першоджерело вакансій - офіційний сайт європейського футбольного союзу www.uefa.com. Відгукнутися на ці вакансії можна вже зараз, і якщо кандидат зацікавить роботодавця, МОК обов'язково з ним зв'яжеться.
З метою забезпечення максимальної об'єктивності та прозорості відбору, залежно від рівня посади, він складається з двох, або трьох етапів. Серед основних вимог - відповідний до посади досвід роботи, знання англійської мови на високому рівні, досвід роботи в міжнародних проектах чи компаніях, досвід проектної діяльності, а також досвід в організації заходів, чи розуміння того, як це робиться.
М. Лубківський також пояснив, чому володіння англійською та іншими іноземними мовами - обов'язкова вимога для всіх кандидатів: «Знання англійської мови справді має бути досконалим. Це не просто забаганка, а необхідність, адже всі наші співробітники щоденно спілкуються з представниками УЄФА та МОК Польщі, і лише за умови повного взаєморозуміння ми зможемо успішно реалізувати цей проект», - наголосив М. Лубківський.
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 05 октября 2024, 08:05 0

Тайсон жаждет боя с Энтони Джошуа

Комментарии