Третий тайм - лучшая программа года!

В четверг два матча Лиги Европы покажет ICTV!

Найкращою спортивною програмою року за версією конкурсу «Телетріумф» визнали дискусійну студію «Третій Тайм» на телеканалі ICTV. Цього четверга «Третій Тайм» знову в етері.

На телеканалі ICTV транслюватимуть два матчі українських команд в Лізі Європи УЄФА: о 20:00 у сітці мовлення стоїть гра «Карпати» - «Севілья», а о 22:00 глядачі побачать поєдинок «АЗ-Алкмаар» - «Динамо», і по завершенні останнього матчу о 23:50 в етер вийде проект «Третій Тайм».

Ведучий «Третього Тайму» Микола Васильков розповів нашому сайту про те, які темі піднімуть у четвер на ICTV.

- Миколо, скажіть, чи буде ця програма особливою?
- Авжеж, у нас на столі стоятиме статуетка «Телетріумфу», раніше такого там не стояло!

- У вас була велика конкуренція в номінації «найкраща спортивна програма року»?
- У фіналі ми конкурували з новинною прогою «Репортер-СПОРТ», ведучий Славік Варда дуже розстроївся, проте я пообіцяв йому дати статуетку у тимчасове користування, якраз після нашого етеру в четвер.

- Ви зможете показати глядачам ігри всіх українських команд?
У нас гостями студії стануть тренер Олександр Заваров та голкіпер київського «Динамо» Станістлав Богуш, а в програмі покажуть та обговорять фрагменти всіх ігор українських команд у Європі цього мідвіку - «Шахтаря», «Металіста», «Карпат» та «Динамо», прозвучать гарячі коментарі експертів та учасників матчів. Читачі інтернет-видань мають змогу поставити запитання гостям студії чи ведучим проекту Віктору Леоненку, Фозі чи Миколі, і найкращі запити прозвучать в прямому етері!

- А хто коментуватиме ігри?
- Гру «Карпат» прокоментує Олександр Тингаєв, матч «Динамо» в Голландії вестиме Олексій Маргієв. Вони коментуватимуть самі, без залучення експертів, це на фарт, минулого разу допомогали у коментарі футболісти Ткачук та Коваль, команди програли, зараз забобонно вчинемо навпак.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 мая 2024, 14:21 8

«Атлетико» сделал трансфер Артема приоритетным на лето

Комментарии