Мартин Кален насчитал 73 колонны на Олимпийском

Строители уже приступили к внутренней отделке помещений

15 вересня 2010 року на стадіоні Національного спортивного комплексу «Олімпійський» побував операційний директор УЄФА Мартін Каллен. Візит директора турніру Євро-2012 на НСК, де має відбутися фінальний матч турніру, буде останнім напередодні вирішального засідання Наглядової ради 21 вересня у штаб-квартирі спілки в Ньоні.

Директор Турніру Євро-2012 ознайомився з ходом робіт на головній спортивній арені. Мартін Каллен переконався, що роботи виконуються у визначені терміни у відповідності до графіку, повідомляє прес-служба НСК «Олімпійський».

На стадіоні завершується встановлення колон, які утримуватимуть вантово-мембранне покриття над трибунами глядачів. Вже влаштовано 73 колони з 80-ти необхідних.

Паралельно ведуться підготовчі роботи з розкладання тросової системи: монтуються дерев'яні короби та тимчасові металоконструкції кріплення.

У збудованих приміщеннях стадіону виконуються роботи з монтажу внутрішніх інженерних мереж (системи водопостачання, каналізації, системи вентиляції та кондиціювання). Будівельники приступили до внутрішнього оздоблення приміщень та почали підготовку до холодів: усі будівельні об'єкти, де це необхідно, обладнують системами опалення, що дозволить проводити роботи впродовж усієї зими.
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 23:15 1

«Жирона» обыграла «сине-гранатовых» со счетом 4:2 в 34-м туре Ла Лиги