Віталій ПЕРВАК: «Наша команда не боялася нічого»

Головний тренер «Лівого берега» підсумував гру з «Поліссям»

Головний тренер київського «Лівого берега» Віталій Первак прокоментував нічию своєї команди з «Поліссям» (0:0) в 10 турі УПЛ.

- Сьогодні ми грали у футбол. Ми граємо в свій футбол, у команді кваліфіковані футболісти, ми знаємо їхні можливості.

А те, що ми здобули сьогодні тільки одне очко в Житомирі проти «Полісся», проти одного з лідерів чемпіонату - це в скарбничку плюс. Це важливі психологічні моменти, які команда має тільки через свою роботу отримувати.

Ми спокійно готувалися до цього матчу. Ми спробували зіграти за дещо іншою схемою. Наша ціль була перекрити можливості для взяття наших воріт, адже «Полісся» любить грати через флангові передачі, з глибини вбігати на завершення - ми перебудувалися і грали в свою гру. Треба було перекрити все можливе й неможливе біля наших воріт.

А те, що будуть зони за спиною захисників «Полісся» - це ми знали про те, що вони виникатимуть, і треба було цим скористатися. Нагоди були, але, на жаль, не змогли. І в цьому нас підводила індивідуальна майстерність, адже було чимало нагод забивати, сьогодні у нас багато виходило попереду. Команда бігла вперед, вона не боялася нічого, мало грали через передачу назад, більше віддавали вперед.

Чи хвалитимемо гравців у роздягальні? Обов'язково! Задоволені їхнім ставленням до гри. Якщо покласти руку на серце - я задоволений сьогоднішньою грою в цілому, - сказав Первак.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Лівий берег
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 20 жовтня 2024, 07:35 3

Юлія не зуміла знайти свою гру і поступилася Єлені Приданкіній на старті кваліфікації