«Награли на перемогу». Степаненко – про матч із Чехією в Лізі націй

Хавбек оцінив поєдинок 4-го туру євротурніру

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко дав оцінку поєдинку з командою Чехії (1:1) у 4-му турі Ліги націй, а також розповів про свій стан після пошкодження.

«Мені лікарі говорили, що потрібно 2-3 тижні [для відновлення]. Я був готовий зіграти з Грузією, але дякую Сергію Станіславовичу [Реброву] - він сказав, що здоров'я важливіше і дав мені відпочинок, щоб я готувався вже на Чехію. У принципі, сьогодні було все нормально, грав на повну. Але наприкінці вже було важкувато - багато пропустив.

Як матч із чехами? Ми розуміли, що Чехія - дуже інтенсивна команда. Вони намагаються пресингувати, не давати грати в комбінаційний футбол. Вони, в принципі, всі матчі так грали. До того ж стандарти, аути дуже небезпечні. Вважаю, що в якійсь частині матчу ми підсіли. Дали їм можливість грати в їхній футбол, у них багато чого виходило. Вони забили гол. Один в один такий самий, як і коли ми грали в Празі. Хоча до цього розбирали ці моменти. А так я думаю, що і кінцівку першого тайму, і другий тайм, і забили м'яч, і були моменти... Можна сказати, що награли на перемогу», - розповів Степаненко.

Раніше Артем Мілевський оцінив Івана Калюжного як заміну Степаненку в збірній України.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 жовтня 2024, 19:05 41

Закріпити розпочате у попередньому поєдинку

Коментарі