«На тлі Шахтаря це не ганьба». Експерт оцінив поразку Динамо в Лізі Європи

Олександр Севідов висловився про виступи українських грандів в єврокубках

Відомий український тренер Олександр Севідов прокоментував поразку київського «Динамо» в матчі 2-го туру основного етапу Ліги Європи проти німецького «Гоффенгайма» (0:2):

«Не раз говорив тим, хто стверджує, що наш чемпіонат зростає... Усі ці «результати» - це відгомін нашого чемпіонату. Начебто в чемпіонаті ми граємо, а виходимо в єврокубки - нібито й не граємо. Не можна сказати на тлі «Шахтаря» в матчі з «Аталантою», що «Динамо» програло ганебно. Є з чим порівнювати. «Динамо» грало краще, ніж «Шахтар», але на жаль... А на кого ще рівнятися, якщо не на двох наших флагманів українського футболу? Але ми слабкіші навіть за ті команди, які у себе в чемпіонаті наразі йдуть у підвалі турнірної таблиці. «Гоффенгайм» посідає 16-те місце з 18-ти, у п'яти матчах пропустив аж 15 м'ячів, але обігрує «Динамо». «Аталанта» в чемпіонаті - 12-те місце, але легко декласує «Шахтар».

Потрібно зауважити, «Гоффенгайм» обіграв киян, також не сильно напружуючись. Проблема «Динамо» нікуди не поділася - це центр оборони. Плюс до цього додати, що зараз непевно виглядає Бражко, сполучна вісь усього центру передоборони; як підсумок - нам постійно забивають по центру. Він не виконує головну функцію центрального хава - випалювати все, що ворушиться і наближається до воріт. Другий гол - він же просто зупинився, давши легко себе пройти. Як на мене, це відголоски нашого слабкого чемпіонату. Якщо на внутрішній арені «Динамо» не відчуває жодних проблем, то в єврокубках усе лізе назовні. Потрібно правильно оборонятися не тільки числом, а й умінням. Тактично «динамівці» зараз грають дуже погано».

Дмитро Вербинський Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 жовтня 2024, 12:11 15

Миколенко може пропустити матчі Ліги націй

Коментарі