Експерт – про поразку Динамо: «Ми з ними у пасік, а вони нам голік»

В'ячеслав Заховайло прокоментував поразку киян від Хоффенхайма

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло у Facebook прокоментував поразку «Динамо» у матчі Ліги Європи з «Хоффенхаймом» (0:2):

«Що б не говорив Шовковський на тему - до всього можна звикнути - Динамо Київ не в рівних умовах з усіма учасниками Ліги Європи.

Європейських фахівців не обдуриш. Усі говорять в унісон, що з такою логістикою та щільним графіком турніру неможливо відновлювати гравців. І це означає велику фору для конкурентів. Ось тільки українські зірки-журналісти, м'яко кажучи, іншої думки. Є, щоправда, знижка на їх міркування - вони люди не футбольні.

І про саму гру. Поява Михайленка в основному складі була несподіваною. Структура гри в два опорних! Ніхто з нас не знає, як гравці готові до гри. Шовковський ухвалив рішення, це його відповідальність і право. Цього разу влучив у штангу - не вгадав. Втратили в атаці та нічого не зміцнили в обороні. Нам легко говорити, але з різних причин до Німеччини не приїхало чотири гравці потенційної основи. Загалом, кадрових проблем у Динамо вище даху.

Ті, хто вийшов у основному складі, готувалися дати бій. Бажання було помітним, тільки виглядали з перших хвилин не свіжими. Одним словом, перші 25 хвилин мучилися, намагаючись зачепитися за свій стиль гри. Німці були просто мобільнішими, більш концентрованими в організації гри.

Сказати, що Динамо поступалися у всьому - було б несправедливо. А виглядало все прозаїчно. Ми з ними у пасік, а вони нам голік. Центр оборони, опорна зона киян продовжують горіти у простих ситуаціях. Із цим треба щось робити. 0:2, прикро. Життя продовжується. Треба далі готуватися».

Микола Степанов Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 04 жовтня 2024, 07:48 1

Ексчемпіон світу висловився про реванш