Каладзе пробив чергове дно. На цей раз підтримав заяву Лаврова

Екс-футболіст «Динамо» знову відзначився вкрай резонансним висловлюванням

Колишній футболіст «Динамо», «Мілана» та збірної Грузії Каха Каладзе, який наразі бере активну участь у політиці та є генеральним секретарем правлячої в Грузії партії «Грузинська мрія», а також є мером столиці держави Тбілісі, відзначився черговим резонансним висловлюванням.

Каладзе підтримав нещодавню заяву глави МЗС росії Сєргєя Лаврова про нібито готовність допомогти Грузії у «примиренні» із самопроголошеними республіками Абхазії та Південної Осетії, які за міжнародним правом є повноправними частинами грузинської незалежної держави.

«Щодо заяви Лаврова про те, що він сприятиме процесу примирення. Що в цьому поганого? Це позитивно. Я думаю, що всі розуміють помилки, допущені багато років тому. Ми не повинні соромитися говорити про це. Деструктивна, радикальна зла сила, колективний «Нацрух» створив віртуальний світ зла ​​разом зі своїми господарями, водячи нас зачарованим колом. Це [окупація територій] результат зрадницької політики, яка проводилася ними. На жаль, їх визнала росія, хоч увесь цивілізований світ не визнає. Це наші території», - заявив Каладзе.

Цікаво, що реакцію нинішньої влади Грузії опозиційні політики цієї країни вже назвали зрадою національних інтересів.

У той же час депутат держдуми росії Константін Затулін, який є першим заступником голови комітету у справах СНД, заявив, що росія не виводитиме своїх військ з де-факто окупованих територій Грузії.

«Чи означає це [заява Лаврова] виведення російських військ? У нас є угоди про співпрацю та безпеку з Абхазією та Південною Осетією. Ніхто це не обговорює. Те, що сказав Лавров, не мало на увазі можливого виведення військ. Він сказав, що потрібно визнати реальність та встановлювати якусь взаємодію у рамках міждержавних відносин. Слова Лаврова не потрібно розуміти як те, що росія хоче повернути Південну Осетію та Абхазію Грузії, це питання давно закрите», - цитує Затуліна interpressnews.ge.

Раніше Каладзе неодноразово відзначався резонансними політичними заявами. Зокрема, у травні цього року він заявив, що у «Грузії не пройде ситуація як в Україні», й запропонував бажаючим «відкрити другий фронт» зробити це у країнах Балтії.

Олексій Сливченко Джерело: Эхо Кавказа
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 01 жовтня 2024, 09:40 0

Хасім вважає, що Олександр знову переможе

Коментарі