Сергій ПАЛКІН: «У Кривому Розі загинули люди. Це могли бути ми»

В умовах повномасштабної війни з рф донецькому клубу вдається підписувати та повертати легіонерів

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін розповів про те, як його клубу вдається підписувати легіонерів, наголосивши на тому, що в умовах війни повністю контролювати ситуацію з безпекою «гірники» все ж таки не можуть.

«Все ще важко переконати гравців приїхати. Але зараз ми розробили деякі процеси та стандарти, аби максимально забезпечити безпеку. Однак, звісно, ​​ми не можемо повністю контролювати ситуацію. На початку вересня у нас була виїзна гра у Кривому Розі. За кілька днів до нашого приїзду готель, де ми мали ночувати, був зруйнований російськими ракетами. Чотири людини загинули. Це могли бути ми».

«Ми показуємо гравцям, що робимо усе можливе, аби забезпечити їхню безпеку. Де б ми не знаходилися, бункери є, чи то на стадіоні, чи то в готелі. Ми завжди у бойовій готовності та практично перебуваємо лише на заході України. Безпека наших гравців - наш головний пріоритет. Футбол йде слідом», - сказав Палкін.

Також гендиректор «гірників» жорстко висловився на адресу Міжнародної федерації футболу (ФІФА), назвавши її поведінку щодо українських клубів ганебною.

Олексій Сливченко Джерело: T-online
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 вересня 2024, 13:51 19

Є всі передумови для «гірників» стартувати успішно

Коментарі