ЧС U-23 з баскетболу 3x3. Матчі збірних України. Дивитися онлайн LIVE

Дивіться вранці 11 вересня матчі чемпіонату світу в Улан-Баторі

Чоловіча та жіноча молодіжні збірні України U-23 у п'ятницю, 13 вересня, під час першої сесії третього ігрового дня зіграють завершальні матчі групового раунду чемпіонату світу 2024 U-23 з баскетболу 3х3, який проходить в Улан-Баторі (Монголія).

Жіноча молодіжна збірна України U-23 (9-й посів) вже виграла дві зустрічі: українські дівчата у своєму першому матчі 11 вересня здобули впевнену перемогу над Австрією, а в другому - завдяки камбеку виграли в Беніну. Лише за кількістю забитих очок вони поступаються лідерці групи команді Угорщині (8).

Команда країни-сусідки сенсаційно здолала головну фаворитку світової першості, першу сіяну на турнірі збірну Китаю (16:13). Цим двом колективам українки будуть протистояти під час завершальних ігор групового етапу - синьо-жовта команда зіграє проти Венгрії та Китаю.

Чоловіча збірна України U-23 (16-й посів) у перший ігровий день програла європейським грандам: 9-й сіяній Іспанії (8:16) та Франції (15:17), лідеру рейтинга. Українська команда посідає останнє місце в групі А й за сумарною кількістю набраних у грі очок поступається єгиптянам, у котрих теж дві поразки на старті турніру. У п'ятницю, 13 вересня, українці протистоятимуть двом африканським збірним - Алжиру (17) та Єгипту (8).

Із кожної групи в жінок і чоловіків у плей-оф виходять по дві найкращі збірні. 15 вересня розпочнуться матчі на виліт з чвертьфіналів, у цей же день будуть визначені володарі медалей.

Чемпіонат світу U-23 з баскетболу 3х3. Чоловіки

Склад чоловічої збірної України U-23: Нікіта Когут, Владислав Мустяца, Ярослав Карпюк, Лєв Кошеватський

13 вересня

Чемпіонат світу U-23 з баскетболу 3х3. Жінки

Склад жіночої збірної України U-23: Ірина Бугайова, Анастасія Ковтун, Анастасія Кучерьонок, Богдана Лапхан

13 вересня

Відеотрансляція першої сесії 13 вересня

Відеотрансляція другої сесії 13 вересня

Турнірні таблиці (чоловіки)

Турнірні таблиці (жінки)

Микола Степанов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 вересня 2024, 12:42 3

Юрій Беньо вважає, що дається взнаки слабка гра Михайла без м'яча

Коментарі