Названо головний недолік збірної України в матчі з Чехією

Сергій Ковалець – про поєдинок 2-го туру Ліги націй

Колишній наставник збірної України U-21 Сергій Ковалець в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua розібрав дії національної команди у грі зі збірною Чехії (2:3) у поєдинку Ліги націй.

«З точки зору усіх моментів гра нам давалась. Але виграє той, хто менше помиляється. А помилки були у командних діях, і їх, на жаль, було досить багато. І знову ми говоримо про стандартні положення, про боротьбу, підбори. А хто виграє боротьбу - той виграє матч. Взяти як приклад пропущений Україною другий м'яч. Програли підбір - і отримали гол. Так було і у поєдинку з Албанією. Якщо уважно подивитись, то на підступах до воріт було сім гравців у жовтій формі і лише троє у червоній. Однак це не завадило албанцям забити другий м'яч.

Найважчий елемент у футболі у плані техніки - це відбір м'яча. Якщо у тебе людей сім його не відбирають, а тільки імітують відбір, то, звичайно ж, досить важко виграти такий матч. Що стосується атаки, то у цьому компоненті гри легше психологічно: ти біжиш, прагнучи створити гол. Багато про це говорять гарних слів: атака, розумний пас, хороший удар, ефектне завершення. Але ж командні дії нашої збірної залишають бажати кращого», - розповів Сергій Ковалець.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 вересня 2024, 07:38 8

Віктор Вацко стверджує, що за результатами тестів швидше за всіх бігає Браян Себальос

Коментарі