Вацко пояснив, чому Ребров не піде з посади наставника збірної України

Журналіст та коментатор вважає, що у Реброва головним завданням є вихід на ЧС-2026

10 вересня відбувся матч другого туру групи 1 Дивізіону до Ліги націй 2024/25 між збірними Чехії та України. Гра завершилася з рахунком 3:2 на користь господарів.

Після завершення зустрічі український коментатор Віктор Вацко у своїй авторській програмі висловився про можливий відхід Сергія Реброва з посади головного тренера синьо-жовтих:

«Дуже багато лунає вимог щодо відставки Реброва. Якщо про мене говорити, то я не вимагаю відставки Реброва з однієї причини: який сенс вимагати щось, якщо ти апріорі не віриш, що це може відбутися?

Я не вірю, що відставка Реброва реальна. Чому? Я поясню. Президент УАФ на пресконференції чітко озвучив завдання перед головним тренером збірної - вихід у фінальну частину ЧС-2026. Через Лігу націй, або через кваліфікацію - неважливо. Головне - вийти туди, на чемпіонат світу.

І тепер запитання для всіх. Збірна України під керівництвом Сергія Реброва внаслідок поразок від Албанії та Чехії втратила шанс вийти на ЧС-2026? Ні, не втратила. Так тоді про яку відставку йдеться? Я не бачу навіть натяків, що Сергій Ребров сам може подати у відставку.

Цілком ймовірно, що він може сприймати цю ситуацію, як здатися у процесі виконання завдання. І я дуже не впевнений, що йому дадуть здатися... вищі сили», - сказав Вацко.

Данііл Агарков Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 вересня 2024, 04:36 10

Український спортивний функціонер відреагував на поразку від Чехії

Футбол | 11 вересня 2024, 12:08 119
Коментарі