«Будемо відверті». Ексгравець збірної розповів, що треба робити з Ребровим

Євген Левченко висловився про можливе звільнення головного тренера «синьо-жовтих»

Колишній футболіст національної збірної України Євген Левченко висловився про можливе звільнення головного тренера «синьо-жовтих» Сергія Реброва після поразки від Албанії (1:2) у матчі 1-го туру Ліги націй:

«Я ще раз хотів би сказати, що все те, що будуть казати про «треба якнайскоріше змінювати тренера, він вже нічого не може зробити з командою» - я думаю, що це дуже поспішно. Мені здається, що якщо тренер відповідає, критеріям УАФ, наприклад, футбольному суспільству, то треба з ним продовжувати роботу, треба підтримувати на 100 відсотків, треба повністю давати йому карт-бланш.

Якщо ми всі побачимо, що цього не відбувається… Я розумію, що ми, будемо казати відверто, не бачили так багато ігор, - це дуже важливо - коли ми на 100 відсотків бачимо, що ця збірна легко може перемогти суперника.

І тут дві речі, мені здається: або нам треба змінити наш підхід до збірної, сказати: «Ми не можемо легко перемагати таких суперників, як Румунія чи Албанія», або ми кажемо, що не використовуємо наш потенціал на 100 відсотків з цією збірною. Тоді треба подивитися тренеру і сказати: можу я цього добитися чи ні».

Дмитро Вербинський Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 вересня 2024, 08:56 46

Сім орендованих гравців у «гірників» наштовхують вболівальників на аналогії з екс-командою Бабича

Коментарі