ВАЦКО: «Якщо послухати Палкіна та Суркіса, то у нас у центрі 450 млн грало»

Коментатор висловився про гру Судакова та Шапаренка за збірну України у матчі з Албанією

7 вересня відбувся матч першого туру групи 1 Дивізіону В Ліги націй 2024/25 між збірними України та Албанії. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь гостей.

Після завершення зустрічі український коментатор Віктор Вацко у своїй авторській програмі висловився про гру Георгія Судакова та Миколи Шапаренка у цьому поєдинку:

«У нас тільки в центрі поля, якщо Сергія Палкіна та Ігоря Суркіса послухати, 450 мільйонів євро грало. Інша справа - як вони грали.

Знаєте, коли вперше Ребров почав ставити одночасно у збірній на поле Шапаренка та Судакова, мені здавалося, вони можуть гармонійно взаємодіяти, я був дуже натхнений. Але с плином часу мені ось це поєднання Судакова та Шапаренка у центрі поля дуже нагадує історію в збірній Англії, коли там свого часу поруч намагалися втиснути двох абсолютно блискучих та супертопових футболістів, футболістів світового рівня - Френка Лемпарда та Стівена Джеррарда.

Кожен із них окремо - фантастичний у своєму клубі. Лампс - у «Челсі», Стіві Джі - в «Ліверпулі», але в зібрній, коли разом на футбольному полі, то кожен дивовижним чином втрачав свій клубний блиск і найголовніше - свою клубну ефективність. Ось така в мене аналогія виникає, коли я дивлюся на взаємодію Шапаренка та Судакова, зокрема в матчі проти Албанії. Кожен - не у своїй тарілці», - сказав Вацко.

Данііл Агарков Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 вересня 2024, 21:23 3

Колишній гравець збірної України оцінив невдалий старт підопічних Реброва

Коментарі