Олександр КУЧЕР: «Повторення румунського синдрому я не очікував»

Фахівець здивований байдужістю гравців у першому таймі

Колишній захисник збірної України Олександр Кучер прокоментував підсумок матчу першого туру Ліги націй між «синьо-жовтими» і командою Албанії (1:2).

- Олександре, Ви очікували поразки України від Албанії?
- Звичайно, всі, хто розуміється на футболі, розуміли, що Албанія - дуже непроста команда. Це вже давно не збірна-аутсайдер у європейському футболі. Давайте просто згадаємо, як вони зіграли на Євро: нічия з Хорватією (2:2) і поразки з мінімальними різницями від Іспанії (0:1) та Італії (1:2).

Але я скажу так: повторення румунського синдрому я не очікував. Не думав, що Україна знову програє суперникові, який за класом і підбором гравців, за всієї поваги до Албанії, все ж нижчий за класом.

Я був здивований якоюсь байдужістю наших гравців у першому таймі. Ось не бачив я бажання, жаги до перемоги у наших футболістів.

- Тобто причина фіаско в недостатній мотивації?
- Не можу відповісти однозначно. Однак знову невдало зіграли на стандартах. Це я про перший гол насамперед і взагалі багато єдиноборств учора програли українці. Командні дії в обороні знову бажають кращого... Ось - головні причини поразки, я так думаю.

Чи результат за грою? Ймовірно, що так, тому що ми програли. Не бачу сенсу виправдовуватися. Україна вела з рахунком 1:0 і якби зіграли суворіше в обороні, реалізували свої решту моментів, а вони нехай і не стовідсоткові, але були, то святкували б перемогу.

Володимир Клепач Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 вересня 2024, 16:15 2

Як і повідомлялося раніше, Голден Мафвента став гравцем харківського клубу

Коментарі