Лапорта про Фліка: «Він тренер, який не шукає виправдань»

Жоан Лапорта оцінив стартову роботу головного тренера команди

Президент «Барселони» Жоан Лапорта оцінив початкову роботу головного тренера команди Ганса-Дітера Фліка, а також порівняв його з Хаві:

«Ми вимагаємо від Фліка роботи, професіоналізму, бути тренером, який живе день за днем з інтенсивністю, бути тренером, який пропонує нам футбол, який нам подобається. Ми з цим згодні, і він закладає фундамент для досягнення цілей. Він людина, яка не шукає виправдань і обходиться тим, що у нього є. Він вимогливий, але у нас немає нічого конкретного в плані титулів. Те, чого хоче Флік, хочемо і ми, і ми будемо працювати, щоб досягти цього.

Я більше ніж задоволений, тому що Флік зрозумів, що Ла Масія - наш скарб. У Ла Масії багато гравців, але у нього вистачило сміливості поставити їх у першу команду. Центр нашого проєкту - це Ла Масія, і я дуже радий, що він взяв гравців з Ла Масії в першу команду. Він тренер, який не шукає виправдань. Це реальне рішення. Він побачив талант, який у нас є в Ла Масії і який перевершує всі інші.

Хаві - людина, яку я дуже ціную. Ми з колегами по раді директорів вирішили, що потрібно дати новий імпульс команді. Це було рішення клубу. Я завжди був вдячний Хаві. Він прийшов у важкий час, виграв Ла Лігу та Суперкубок, але в минулому році все пішло не так добре. З Хаві я підтримую ті стосунки, які у мене з ним склалися. Ми повинні були дати цей імпульс. Думаю, Флік відповідає всім вимогам цього нового імпульсу».

Олексій Тіньков Джерело: Mundo Deportivo
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 03 вересня 2024, 03:59 0

У ніч на 3 вересня Свьонтек здолала Самсонову, Хаддад Майя пройшла Возняцкі