Ерік тен ХАГ: «Попереду багато ігор. За два роки ми виграли два трофеї»

Головний тренер «Ман Юнайтед» розповів про матч 3-го туру Англійської Прем'єр-ліги з «Ліверпулем»

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг розповів про матч 3-го туру Англійської Прем'єр-ліги з «Ліверпулем» (0:3).

«Ми допустили помилки, а вони були дуже точними у завершенні. Вони зіграли дуже добре. Я не сперечаюсь з тим, що гра була рівною, окрім голів. Очевидно, що «Ліверпуль» заслужив перемогу. Ми повинні бути скромними, прийняти це і покращити свою гру.

Я не думаю, що ви маєте рацію, кажучи, що це ознака минулого сезону. Я бачив показники xG, які ми допустили, і ми не пропустили так багато голів. У мене немає відчуття, що ми перебуваємо в тій самій схемі, що й у минулому сезоні, тому що я цього не побачив.

Інколи гра була відкритою, і ми ризикували. Я бачив деякі хороші моменти, але не хочу говорити про це після поразки 0:3 від «Ліверпуля». Молодці «Ліверпуль», усі компліменти. Ми повинні бути скромними і покращувати нашу команду.

Я знаю, що попереду багато ігор, і знаю, де ми будемо наприкінці сезону. Багато ігор, багато турнірів, і ми будемо боротися за трофеї. Це не зміниться. За два роки ми виграли два трофеї. Наприкінці сезону ми подивимось, де ми будемо знаходитися».

Олексій Тіньков Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 вересня 2024, 15:10 19

У клубі мріють про повернення золотих медалей до Києва

Коментарі