«За всієї поваги». Мілевський розкритикував Шовковського за заміну лідера

Колишній нападник «Динамо» незадоволений діями тренера по відношенню до Андрія Ярмоленка

Колишній нападник київського «Динамо» Артем Мілевський розкритикував головного тренера «біло-синіх» Олександра Шовковського за заміну вінгера Андрія Ярмоленка в матчі-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів 2024/25 проти австрійського «РБ Зальцбурга» (1:1, 1:3 за сумою двох зустрічей):

«Не можна знімати таких футболістів, як Ярмоленко. Міняти, за всієї поваги, на Волошина, знімати Бражка, знімати всіх. Як колись говорив один тренер, не можна прибирати таких гравців, навіть якщо вони вже ходять. Ярмоленко дуже небезпечний і навіть, якщо він буде просто ходити, то цим вже відволікатиме захисників. Він може своєю лівою «ключкою» виконати та забити.

Ось, що я маю на увазі. Я не хочу комусь чогось радити, але є моменти, які ти розумієш з віком. Не можна змінювати Ярмоленка, як би він не втомився. Його не можна змінювати, бо він може в будь-який момент виконати своєю лівою «клюшкою» і забити. Це небезпечно для захисників і для «Зальцбурга». Я дивився усю гру. Всі старалися, як могли. Немає слів - просто молодці».

Дмитро Вербинський Джерело: Профутбол Digital
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 серпня 2024, 19:40 187

Божевільності хоробрих співаємо ми пісню

Коментарі