Мануель ПЕЛЛЕГРІНІ: «В Кривбаса не було багато ударів по воротах»

Головний тренер «Бетіса» розповів про перемогу над криворізьким клубом

Головний тренер іспанського «Бетіса» Мануель Пеллегріні прокоментував виграний перший матч раунду Q4 Ліги конференцій проти криворізького «Кривбаса» (2:0).

«Позитивні висновки, ми здобули перемогу з перевагою в два м'ячі, не пропустили, щоб мати більше впевненості в тому, що ми робимо. Можливо, у нас було ще кілька нагод, але сезон починається. Для мене дуже цінним є бажання добитися хорошого результату вдома, щоб вийти в наступний раунд Ліги конференцій.

Чудова гра Дієго Льоренте? Так, Дієго зіграв дуже хорошу гру, він виграв багато повітряних м'ячів, де вони були важливими, він виграв більшість кросів з Натаном. Коли ми не пропускаємо, це тому, що працює вся команда. Чим ближче вони наближаються до наших воріт, тим більше відповідальності вони несуть. Я радий і за Дієго, і за Натана, який щойно прибув. Це була позитивна гра в усіх аспектах у цілому.

Ми повинні уникати сюрпризів у матчі-відповіді, граючи в хорошу гру, а не на утримання рахунку, який ми здобули сьогодні в гостях. Звичайно, це допомагає - мати перевагу в два голи, але якщо ви граєте, думаючи про це, ви втрачаєте характеристики гри. Вдома ми повинні грати з першої хвилини, незважаючи на перевагу, яку ми маємо, і намагатися виграти, що також забезпечує надійність того, що ми робимо вдома.

Це був правильний матч, у суперника було небагато ударів по наших воротах, Руї Сілва не зробив жодного важливого сейву, але саме тому, що захист був хорошим, ми скоротили розриви, уникнули ударів і виграли. Важливо, щоб Натан ввімкгув іншу гру, ніж Рікардо Родрігес, хоча він додає, має всю передсезонку, і він показав це в сьогоднішній грі.

Родрі грав з нами протягом чотирьох років, більше чи менше ігор протягом сезону, але завжди з важливою участю. Він молодий гравець, ми багато говорили з ним про те, що йому потрібно покращити, трохи зменшив прогес, але він завжди був гравцем, який добре тримає баланс на фланзі, добре грає один на один і виконує удари з упевненістю в тому, що може забити. Він розвиває цей аспект, який ще може дати нам набагато більше», - сказав Пеллегріні.

Сергій Рип'юк Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 серпня 2024, 20:45 10

Український футболіст загадково прокоментував іспанській моделі відверте фото