Екснападник Динамо дав оцінку шансам команди у ЛЧ проти Зальцбурга

Олег Протасов – про поєдинки з австрійським клубом

Колишний нападник «Динамо» Київ Олег Протасов висловив думку щодо шансів команди Олександра Шовковского у протистоянні з «РБ Зальцбург» у плей-оф раунді Ліги чемпіонів.

«Зальцбург - дуже непроста, небезпечна команда. Нехай у її складі і немає гучних імен. Агресивний колектив у Пепейна Лейндерса підібрався. З тих ігор РБ, що я бачив, ще б відзначив, що вони добре пресингують.

Щодо Динамо, то зараз кияни в накаті, скажімо так. Форма ще далека від оптимальної, я певен, але вже дуже непогана, зважаючи на те, що сезон лише розпочався. Команда Шовковського біжить, добре грає в атаці, у кожній грі створює моменти.

Тому, зважаючи на все вищесказане, шанси у першій грі та і протистоянні загалом, я б розцінив, як 50 на 50, якщо говорити об'єктивно. Чи суб'єктивно з моєї точки зору.

- Як вважаєте, чи варто нам очікувати на сюрпризи у стартовому складі Динамо? Або ж вийдуть ті самі 11 гравців, що й у Глазго проти Рейнджерс: типу, переможний склад не змінюють.

- Все залежить від того, якою буде тактика на гру. Травм у Динамо, на щастя, не додалося, окрім Максима Дячука (зазнав пошкодження у матчі-відповіді проти Партизана. - прим.), тож… Кому довірить Шовковський вийти зі старту, знає лише він. А стосовно того, що переможний склад не змінюють, то це все забобони.

Наприклад я, коли працював тренером, ніколи так не думав перед матчами, що треба випустити тих самих гравців, які перемогли у попередній грі. Як на мене, такий підхід вже є застарілим, а Олександр - тренер молодий і прогресивний», - розповів Протасов.

Перша гра плей-оф раунду кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» - «РБ Зальцбург» відбудеться у середу, 21 серпня, початок - о 22:00 за Києвом.

Юрій Остроумов Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 серпня 2024, 12:32 1

Конор Галлахер продовжить кар'єру в Ла Лізі

Коментарі