КРАСНОПІР: «Я не хотів святкувати свій гол, бо поважаю Оболонь»

Нападник львівського «Руху» прокоментував перемогу у матчі проти київської «Оболоні»

Нападник львівського «Руха» Ігор Краснопір прокоментував перемогу у матчі проти київської «Оболоні» (4:0).

«Сьогодні не все вдавалось на полі і скоріше навіть не виходило грати так, як я хотів. Та я намагався до останнього тримати концентрацію і все ж знайшов свій момент. Дуже радий, що зумів відгукнутись на чудову передачу від Олексія Сича та забити гол. На тренуваннях ми працюємо над такими комбінаціями, покращуємо наш взаємозв'язок.

У моєї мами сьогодні День народження, тому хотілось забити гол. Вітаю її та бажаю всього найкращого! Водночас я не хотів святкувати цей гол, адже поважаю «Оболонь», яка дала великий поштовх моїй кар'єрі.

Приємно повернутись на цей стадіон, хоча я трішки нервував перед матчем. Емоції переповнювали і я вдячний вболівальникам «Оболоні», які плескали мені та тепло прийняли. Та тепер це мій суперник і моє завдання - допомагати «Руху» перемагати.

Було важко грати проти «Оболоні», адже ми недостатньо тиснули на киян на початку матчу. Вони отримали час на роздуми, контроль м'яча, подачі. В якийсь момент «Рух» просів та надто притиснувся до своїх воріт, а суперник користувався вільним простором, який ми створювали. В другому таймі команда перелаштувалась, почала тиснути на «Оболонь» та створювати більше моментів, ніж наші опоненти. Важливо було почати сезон з перемоги, адже це додає впевненості всій команді. Постараємось перенести цей настрій на наступні матчі, аби грати якісніше та розкутіше.

Щодо травми, то під час прийому м'яча я невдало підвернув ногу і мене схопила судома. Зараз мені вже краще, тож думаю, що все буде добре - відновлюсь та готуватимусь до наступного матчу.

Зараз не хочу ставити перед собою ніяких цілей - треба виходити зарядженим на кожну гру та віддаватись на повну. Головне - допомагати «Руху» здобувати позитивний результат. Водночас я як нападник докладатиму до цього всіх зусиль».

Олексій Тіньков Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 серпня 2024, 12:58 4

Спортивний директор «гірників» привітав житомирян з перемогою