Ольга КОРСУН: «Хтось чхнув – і добрий день. Я три дні з температурою»

Українка не пройшла у фінал змагань із потрійного стрибка на ОІ-2024

Українська легкоатлетка Ольга Корсун не пройшла до фіналу змагань з потрійного стрибка на Олімпіаді-2024 у Парижі.

27-річна українка у кваліфікації показала результат 13.06 метри, реалізувавши лише одну спробу з трьох. Натомість до фіналу відібралась Марина Бех-Романчук.

Корсун розповіла про хворобу, з якою виступала на Олімпійських іграх-2024 у Парижі, та поділилась емоціями після дебютної Олімпіади:

«Олімпійські ігри? Відчуття неймовірні. Атмосфера нереальна. Я як побачила, що всі трибуни заповнені, сказала: вау. Круто, справді круто. Захоплює.

Що пішло не так? Я три дні з температурою. Краще б сиділа на зборі і заїхала б сьогодні стрибати. У селищі вірус ходить, і я у перший день заїхала - нормально, потренувалася. А на наступний день мене так ламати почало, пішла до лікаря, а у мене температура 38.7 градусів. А форма крута, і чим крутіша форма - тим слабший імунітет. Ось воно і спрацювало.

Це не виправдання, готова була стрибати. Якби останній потрапила... Але, чесно кажучи, результат такий собі для фіналу. Якби стрибнули 14.30 м і не пройшли - це одне, а так 14.03 м - таке. І перша спроба на 13.06 м - мене крутануло, я не встала. Без останнього стрибка [у кваліфікації]. Другу спробу не стрибнула, а третя непогана, але там спроба - або стрибай, або нічого. Ось і я стрибнула, але заступ. Соромно, але маємо те, що маємо.

Все було круто. І під Олімпіаду ми розкрутилися, виконали класну роботу. Після чемпіонату України у Львові виконали роботу, і все мало бути так, що я мала стрибати по особистому рекорду, всі показники у мене виросли нереально. Воно так і було, але десь не там вдихнула, хтось чхнув - і добрий день. У нас же півзбірної так лежить, всі в одному ліфті їздимо. І, чесно кажучи, чистота у їдальні бажає кращого: стакани брудні, посуд».

Микола Степанюк Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 03 серпня 2024, 09:58 3

Український боксер гарантував собі медаль на Іграх-2024

Коментарі