Людмила КІЧЕНОК: «Я би сказала, що матч був важким»

Українки Кіченок, які пробилися до 1/4 фіналу ОІ-2024, розповіли, як їм вдалося досягти успіху.

Українки Людмила та Надія Кіченок, що пробилися до чвертьфіналу Олімпійських ігор-2024 у парному розряді, розповіли, як вдалось досягти успіху.

«Не могли зрозуміти, чи Коллінз грає, чи не грає. Особливо перед самим початком матчу, бо вона знялася з одиночки. Але вона грала без подачі. Подача, смеш - вона їх била слабенько. Іноді це навіть завдавало складнощів, бо вона рвала ритм: то сильно подавала, то слабко.

Я б сказала, що матч був важкий, враховуючи, що ми повільно входили в гру. Але нам це вдалося. Було декілька помилок невеличких, то у трос влучання, то в аути. Все близько було. Рахунок 6:3, але все близько було», - розповіла Людмила.

«Коллінз знялася з одиночки, і завжди складно грати проти гравчині, яка незрозуміло, чи гратиме. Вона наче налаштовувалася, проте все одно немає енергії з того боку, її треба знаходити у самій собі. Добре, що не було ритму у другому сеті, а в третьому все вдалося.

Букса та Соррібес-Тормо? Це різні гравчині і цим вони завдають складнощів. Одна підіймає більше м'яч, інша - більш плоско. Активно грають біля сітки. Непроста пара, подивимося, як вони тут грали, і потім будемо робити план», - додала Надія.

Варто зазначити, що сестри Кіченок - останні українські тенісистки, що продовжують виступи на Олімпіаді-2024.

Олексій Тіньков Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 01 серпня 2024, 11:22 39

Сергій показав чудову стрільбу з гвинтівки

Коментарі