Дарія ВАРФОЛОМЄЄВА: «Знаю, що можу фехтувати краще»

Українська фехтувальниця поділилася емоціями після дебюту на Олімпійських іграх

Фехтувальниця Дар'я Варфоломеєва поділилась емоціями після дебюту на Олімпійських іграх:

«Чи задоволена дебютом на Олімпіаді? Все було видно на доріжці. Хотілося б краще проявити. Знаю, що можу краще фехтувати, але все ж не фехтувала дві зустрічі перед цим попри те, що ми з дівчатами розминалися. Хвилювання було вищим за мої навички.

Настрій від результату? Ми засмучені, бо хотіли боротися за медалі. Намагалися зібратися та показати все, що ми можемо, але трішки важко було і мені, і дівчатам. Але вважаю, що досить непогано зібралися та виграли зустріч з Єгиптом і трішки не вистачило проти Республіки Корея. Розберемо помилки і наступного разу буде все добре

Чи є плани поборотися за місце в команді на наступній Олімпіаді? Звісно, готова. Потрапляння на Олімпійські ігри дало нові емоції та відчуття, яких раніше не мала на попередніх змаганнях. Оскільки це раз на чотири роки, це - унікальні змагання. Тому бажання та мотивація тренуватися, досягати результатів, потрапляти у команду, а потім з нею їхати на Олімпійські ігри - є, тому продовжуємо роботу.

Емоції тренера після поразки від Китаю? Він відчув ці емоції, і це нормально, бо була дуже велика робота виконана. Звісно, що він засмутився, ми так само, просто не так висловлюємо це. Потім поговорили, вирішили, що відкидаємо попередню зустріч, що у нас попереду ще дві. Звісно, що він емоційно все сприймає, було б погано, якби він без емоцій був».

Цікаво, що Дар'я потрапила до складу збірної України як запасна, через що не виступила в особистій першості Олімпіади. Однак на командну тренерський штаб все ж виставив її.

Олексій Тіньков Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 31 липня 2024, 00:35 0

Поєдинок відбудеться 31 липня, орієнтовний час початку зустрічі – 21:30 за Києвом

Коментарі