БУГРОВА: «Я стрибала за воланчиком. За правилами, якщо йде кров – тайм-аут»

Українка розповіла про свої емоції від виграного матчу в бадмінтоні на ОІ

Дебютантка Олімпійських ігор Поліна Бугрова розповіла про свої емоції від першого виграного матчу - над чешкою Терезою Швабіковою - у бадмінтоні на Олімпіаді-2024:

«Зізнаюся, я трохи нервувала. Ми дуже часто граємо з Терезою і ви бачите, це була дуже емоційна гра. Суперниця дещо старша за мене, тому вона більш досвідчена в деяких моментах. Вона знає, як грати, як заспокоїти себе, як працювати далі.

Моя проблема в тому, що я не дуже впевнена у собі, я втрачаю рішучість, якщо гра починає йти не за моїм сценарієм. Розумію, що мені треба більше працювати в цьому напрямку, і все буде добре Суперниця була спокійніша, ніж я, вона бачила, що в певних моментах я нервую. Вона дуже добре грала, тому я особливо щаслива закінчити гру перемогою.

Наприкінці другого сету вийшли медики? Я стрибала за воланчиком. Це не та травма, через яку варто зупиняти гру, але, за правилами, якщо в гравця йде кров - потрібно взяти обов'язковий тайм-аут. Я навіть не хотіла робити жодних перев'язок, тому що я не люблю, коли щось зайве відчувається на нозі. Але організатори наполягли на тому, щоб зробити мені бандаж. Але він був доволі зручним і зовсім не заважав грати, тому я дуже вдячна медикам.

Емоції? Я дуже задоволена тим, що принесла Україні перемогу на своїй першій Олімпіаді. Я одна із наймолодших представниць у бадмінтоні взагалі за всю історію України. Тому я щаслива!

Чи вірила у шанс виступати на ОІ? Навіть не думала. Ми з тренером розуміли, що я одна з наймолодших спортсменок у європейському та світовому бадмінтоні. Але ми поставили амбітну мету і тренувалися, щоб вийти на найвищий рівень. Ми розуміли, що найскладніше - це побороти свої емоції та показати свої найкращі здібності попри всі зайві фактори.

Стиль суперниць? Мені більше імпонує змагатися із суперницями-представницями азіатської школи. Вони домінують в нашому виді спорту, тому ми стежимо за їхньою підготовкою, щось беремо до своєї системи тренувань.

Підтримку під час матчу? Сьогодні я відчувала підтримку вболівальників. Я дуже люблю таку атмосферу, люблю, коли дуже багато людей мене підтримують, тож дякую кожному, хто вболівав!»

Микола Степанюк Джерело: НОК України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 30 липня 2024, 19:22 47

Марта здолала Марію Саккарі у трьох сетах у 3-му раунді Олімпійських ігор у Парижі