Роман ДІДИК: «Було цікаво порівняти сили на фоні європейських клубів»

Захисник «Руха» поділився враженнями від передсезонних зборів

Захисник львівського «Руха» Роман Дідик поділився враженнями від літніх зборів у Словенії:

«У нас були хороші суперники на зборах у Словенії і хочеться подякувати менеджменту клубу, адже не щодня є змога грати проти таких сильних команд. Було цікаво порівняти свої сили на фоні міцних європейських клубів.

Щодо самого процесу зборів, то у нас були серйозні навантаження, але всі розуміли, що так буде і що це потрібно для якісної підготовки до сезону. «Рух» працював у горах, там був один температурний режим, а матчі грались в іншому місці й там були більш класичні умови. Це створювало додаткові навантаження на організм. Тепер продовжуємо готуватись вдома у режимі двох тренувань на день. На зборах ми працюємо над фізичною та тактичною підготовкою, визначаємо вектор свого розвитку.

У Словенії були певні експерименти з позиціями на полі. Мені все ж зручніше грати на звичній позиції у центрі захисту, адже саме там я провів найбільше матчів. Але я можу грати й там, де скажуть тренери, в тому числі й на різних позиціях у центрі поля. Атакувального півзахисника до цих зборів я востаннє грав ще, мабуть, у школі. У перших матчах відчувався дискомфорт, але з кожною наступною грою та тренуванням мені було комфортніше на цій позиції.

У суботу буде спаринг з «Агробізнесом». Приємно зіграти проти своєї колишньої команди. Там вже повністю новий склад і я знайомий лише з тренерським штабом. Буду радий їх побачити».

Раніше про літні збори висловився головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов.

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 27 липня 2024, 06:07 1

27 липня о 18:00 пройде другий матч синьо-жовтих на ОІ-2024