Степан МАТВІЇВ: «Не можу сказати, що шансів у Полісся вже немає»

Відомий український тренер прокоментував поразку житомирян від «Олімпії»

Відомий український тренер Степан Матвіїв прокоментував поразку житомирського «Полісся» у першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій 2024/25 проти словенської «Олімпії» (0:2).

- Не можу сказати, що після вчорашнього матчу у Любляні шансів у «Полісся» немає. Є ще другий поєдинок, який відбудеться у польському Глівіце. Впевнений, тренерський штаб житомирського клубу зробить все можливе, щоб команда пройшла у наступний раунд змагань. З таким складом, який зараз є у «Полісся», навіть нема про що думати - це житомирянам по силах. «Полісся» - молода команда молодого клубу, який тільки розвивається. Тож будь що вимагати якісь результати передчасно, адже процес становлення ще триває. Влітку у житомирського клубу відбулося дуже серйозне підсилення. З'явились нові футболісти, яким ще потрібно зігратися. Адже процес притирання потребує певний час. Думаю, що оновлений колектив повинен виправдати тренерські надії.

- Які враження про саму гру у Любляні?

- Більшу частину матчу «Полісся» виглядало непогано, маючи перевагу над суперником. Команда грала, старалася. Впродовж гри житомиряни могли забити, але не вдалося. Хоча могли й програти з більшим рахунком. «Олімпія» скористалася помилками української команди і змогла досягти переможного результату. Шкода, що в кінцівці матчу наші футболісти не змогли забити бодай один м'яч, коли притиснули суперника до його воріт. Не вистачило часу. Однак повторюся: двораундова дуель ще не завершена, є ще матч-відповідь. Головне для тренерського штабу «Полісся» - зробити правильні висновки з прорахунків у грі і налаштувати підопічних, щоб вони могли зіграти у наступному раунді Ліги конференцій.

Дмитро Вербинський Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 липня 2024, 01:14 1

Родрі готовий залишити «Манчестер Сіті»